Rochii de iarnă

Rochii de iarnă

Outfit-uri stylish pentru sezonul rece

În acest an, feminitatea este un element cheie în lumea modei, această tendință fiind des regăsită în toate colecțiile designerilor autohtoni.

Putem găsi o varietate de modele de rochii de iarnă precum cele cu imprimeuri geometrice, cu motive etnice, din tricot, cu blană sau în culori vibrante.

Unii designeri au încercat să adauge elemente noi și nonconformiste precum mătasea sau dantela, care sunt necaracteristice iernii, dar care surpinzător se potrivesc de minune oricărei femei.

Rochii de iarnă

wachabuy.com & shopstyle.com

1. Rochia-pulover

Acest gen de rochie este feminină și chic, dar în același timp este și foarte călduroasă.

Această piesă de îmbrăcăminte este super versatilă, deoarece o poți purta cu cizme până la genunchi, cu botine cu toc sau cu o pereche de ghete UGG.

Este perfectă pentru o ținută mai neconvențională combinată cu o pereche de colanți colorați, sau o poți purta într-un stil casual la birou sau la o ieșire cu fetele în oraș.

Rochii de iarnă

somethingnavy.com & bloglovin.com

2. Rochia sport

Perfectă pentru femeilor care iubesc ținutele comode, rochia sport trebuie să se regăsească în garderoba noastră în această iarnă.

Poți combina rochia cu dresuri mate, groase împreună cu o pereche de bascheți din piele, cu o geacă de blană sau cu o jachetă matlasată.

Fără prea multe bătăi de cap poți avea o ținută practică și comodă, potrivită chiar și în zilele geroase de iarnă.

 

Rochii de iarnă

Rochie Basic

3. Rochia din catifea

Catifeaua este tendința principală a sezonului deoarece este un material senzual, feminin și elegant.

Acest gen de rochie este potrivită pentru evenimentele festive, dar dacă ai un stil vestimentar mai extravagant, o poți purta cu încredere și în zilele obișnuite atunci când ieși să iei cina în oraș sau mergi la un film la cinema.

Rochii de iarnă

Rochie neagră catifea

Sfaturi pentru a purta cu succes rochii de iarnă:

  • Poți purta rochii feminine scurte cu o pereche de cizme peste genunchi, în acest fel vei da impresia că ai picioarele mai lungi și mai subțiri.
  • Îți recomandăm să porți dresuri negre mate, dresuri fine transparente sau chiar dresuri cu portjartier dacă mergi la o întâlnire.
  • Pentru un plus de senzualitate și delicatețe combină rochia de iarnă cu bijuterii și accesorii sofisticate precum o eșarfă din mătase, un clutch sau o broșă.

Rochii de iarnă

Rochie de zi

Chiar și în sezonul rece, profită de orice ocazie pentru a-ți scoate în evidență silueta!

Alege rochii de iarnă delicate pe care să le combini cu paltoane groase, fulare supradimensionate și cizme peste genunchi. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *