Rochii de naşă pentru nuntă

Rochii de naşă pentru nuntă

Sugestii pentru o ţinută spectaculoasă

Nunta reprezintă cel mai important eveniment din viaţa oricui, iar alegerea unei ţinute perfecte reprezintă invariabil o provocare.

Naşa trece prin aceleaşi emoţii ca şi mireasa atunci când vine vorba de căutarea rochiei ideale, fiind a doua cea mai importantă prezenţa feminină de la eveniment.

Alegerea poate fi cu adevărat dificilă dacă nu ştii ce ţi se potriveşte în funcţie de silueta. Trebuie să optezi pentru acea rochie în care să străluceşti şi care îţi poate scoate în evidenţă trăsăturile frumose, ascunzând diversele zone care nu te avantajează.

Există o multime de modele de rochii de naşă, însă trebuie să te orientezi către produse vestimentare care să urmărească linia corpului cum ar fi costumele deux-pieces sau chiar rochii midi de tip cocktail. Poţi alege materiale fluide, delicate, pentru a păstra lejeritatea ţinutei, în tonuri calde de roz prăfuit, albastru deschis, sau galben lămâie. Ai grijă însă! Nu alege un costum sau o rochie în nuanţe de alb, deoarece această nuanţă este dedicată exclusiv miresei. Evită rochiile scurte sau pe cele care au decolteu adânc, decupaje sau spatele gol. Trebuie să respecţi un anumit dress-code care să fie definit de cuvintele: rafinament şi bun gust.

Rochii de naşă pentru nuntă

Seara poţi opta pentru o rochie spectaculoasă tip sirenă, într-o singură nuanţa vibrantă sau cu printuri eclectice. Rochiile lungi rămân simbolul feminităţii absolute deci cu siguranţă nu vei da greş alegând o asemenea rochie. Poţi opta chiar şi pentru modele de rochii scurte cu tulle sau alte materiale preţioase care vor da un aer sofisticat întregii ţinute. Încearcă să ieşi din tipare alegând culori puternice precum: lavanda sau albastrul cobalt. Ţine cont însă de faptul că rochia de naşa trebuie să fie eleganta fără a fi stridentă.

Rochii de naşă pentru nuntă

Pentru completarea ţinutei adăugă nişte accesorii fine, dar care atrag privirea. Un clutch elegant este accesoriul perfect pentru a întregi ţinuta. În funcţie de rochia aleasă poţi opta pentru modele cu broderii, mărgele sau un clutch de tip pillbox. La capitolul pantofi te poţi orienta către o pereche cu toc cui înalt sau o niște sandale confortabile, cu toc mediu care să dea un iz retro întregii ţinute. Un şal sau un cardigan chic pot fi de ajutor pentru a scoate monotonia dintr-o ţinută prea simplă.

Ai încredere în alegerile pe care le faci şi cu siguranţă te vei simţi fabulous!

Rochii de naşă pentru nuntă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *