Rochii de vară esenţiale

Rochii de vară esenţiale

Rochii în tendințe anul acesta

Odată cu venirea verii, încercăm să ne adaptăm din mers, purtând haine cât mai comode şi vaporoase. Rochia reprezintă must have-ul sezonului, iar tendinţele anului 2016 în materie de rochii rezonează cu nuanţe vibrante, electrice, care reuşesc să sublinieze rafinamentul şi feminitatea fiecărei femei.

Într-o diversitate de forme şi culori, de la cele de in, care denotă graţie şi puritate şi sunt indispensabile pentru o zi fierbinte de vara, până la cele de seară, în nuanţe sobre sau cu imprimeuri care flatează silueta, rochiile nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei.

Vara se recomandă rochiile diafane, în culori deschise, care ajută pielea să respire şi care sunt comfortabile pentru orice moment al zilei.

Rochiile in nuanţe tari

Fie că sunt scurte, lungi, asimetrice sau cu un design sofisticat, rochiile în nuanţe îndrăzneţe, precum galbenul sau albastrul arată superb cu un bronz natural.

Rochii de vară esenţiale

Rochia albă

Rochia albă, perfectă pentru vremea toridă se potriveşte oricărei femei, fiind ideală atât pentu un eveniment de tip cocktail, cât şi pentru un weekend la plajă. Pentru o apariție interesantă și urbană cu accente rock, poți combina “banala” rochie albă cu o geacă neagră și o pereche de botine negre. Însă nu uita să ții cont de câteva aspecte relevante: de croială, material și de culoare.

Rochii de vară esenţiale

Rochia multicoloră

Pentru că ce e prea mult strică, rochia multicoloră, pe care o găsim aproape peste tot, se asortează foarte bine cu nuanţele neutre. Pentru un look complet, această poate fi combinată cu o jachetă scurtă din denim şi o pereche de sandale cu talpă plată.

Rochii de vară esenţiale

Rochia petrecută

Rochia petrecută se potriveşte tuturor tipurilor de silueta, ocaziilor şi evenimentelor. Fiind foarte uşor de asortat, şi prin notele de eleganță pe care le emană, acesta poate fi purtată la cină cu prietenii, la birou, sau chiar în zilele relaxante de weekend.

Rochii de vară esenţiale

Rochia de mătase

Materialul fin, incredibil de ușor, si accentele de senzualitate pe care le conferă, o fac să se numere printre acele rochii de vară esențiale. Rochia de mătase arată foarte bine purtată în tonuri de vernil, roz pal, lila sau chiar galben pai. Este o piesă statement, neavând nevoie de accesorii în exces.

Rochii de vară esenţiale

Având atâtea opţiuni la dispoziţie, cu siguranţă vei face alegerea potrivită pentru un look chic, care va stârni multe priviri de admiraţie.

Rochii de vară esenţiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *