Rochii elegante cu spatele decupat

Rochii elegante cu spatele decupat

Mister şi senzualitate

Spatele gol oferă un look misterios, ultra feminin şi emana multă senzualitate. Acest tip de rochie stârneşte interesul, lăsând să se vadă exact atât cât trebuie, pentru a o face şi mai incitantă

Rochii elegante cu spatele decupat

Sursa: fashiongum.com

Rochia cu spatele decupat este un accesoriu vestimentar pretenţios pentru majoritatea femeilor, însă este în acelaşi timp alegerea perfectă pentru momentele în care vrei să întorci toate privirile la evenimentele speciale.
O rochie fină, elegantă, cu spatele decupat esta cau un tribut adus feminităţii.

Rochii elegante cu spatele decupat

Sursa: fashiongum.com

În plus, nu se demodează niciodată aşa că trebuie neapărat să ai o asemenea piesă în garderobă.
Rochii elegante cu spatele decupat regăsim în toate magazinele, însă chiar dacă ne fură privirea, trebuie să ştim să ţinem cont de câteva reguli după ce achiziţionam o asemenea rochie:

 

  • Fii foarte atentă la postura ta pentru că rochia să arate bine
  • Nu purta niciodată rochia eleganta cu spatele gol cu un sutien obişnuit şi nici măcar cu unul cu bretele transparente. Alege, în schimb, un sutien push up invizibil din silicon, deci alege cupe care să îţi acopere doar sânii. Mai există, de asemenea şi lenjerie intimă special concepută penru rochia cu spatele gol, este vorba de lenjeria tip body cu sutien şi bretele transparente prinse în lateral, în aşa fel încât aceastea să nu fie vizibile.
  • Alege-ţi mărimea potrivită! O rochie prea mare sau prea mică nu va arăta deloc de bine
  • Întotdeauna când porţi o rochie eleganta cu spatele gol, poartă părul prins.

Rochii elegante cu spatele decupat

Sursa: pinterest.com

Dacă ai primit o invitaţie la un eveniment deosebit optează pentru o rochie lungă, fină, cu spatele lung, mai ales dacă ai un bust mic. Aceasta reprezintă cea mai bună modalitate de a atrage atenţia asupra spatelui, şi cu siguranţă vei emana senzualitate prin toţi porii.

Rochii elegante cu spatele decupat

Sursa: justthedesign.com

Trebuie să fii foarte atentă cum accesorizezi rochia eleganta cu spatele decupat pentru a nu da în kitsch. Accesoriile nu trebyie să fie extravagante. În schimb, alege bijuterii simple, finuţe: cercei lungi, lanţuri finuţe pentru spate, brăţări fine. Rochia este cea care să rămână în centrul atenţiei! Regulile se păstrează şi în cee ace priveşte machiajul. Cu cât mai simplu, cu atât mai sofisticat!

De asemenea, o pereche de pantofi cu toc şi o poşetă de mici dimensiuni vor completă ţinuta.
Rochii elegante cu spatele decupat

Sursa: inspiringpretty.com

Cu o asemenea rochie cu siguranţă îţi vei asigura momente de neuitat la orice ocazie specială! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *