Rochii fără bretele de vară

Rochii fără bretele de vară

Piese must have ale sezonului estival

Rochiile fără bretele reprezintă adevărate piese must-have pentru sezonul de vară.

Cu toate astea, purtarea unei rochii de vară fără bretele se poate dovedi a fi destul de dificilă. De aceea este bine să ai în vedere câteva aspecte atunci când alegi să porţi o asemenea rochie.

Rochii fără bretele de vară

Sursa: pinterest.com

  • În primul rând, dacă mama natură nu te-a înzestrat cu un bust prea mare nu îţi pierde speranţa! Rochiile fără bretele nu au fost create exclusiv pentru femeile cu un bust generos şi cu un corp tonifiat. Poţi opta pentru o rochie fără bretele cu o secţiune elastică în partea de sus. În acest fel, rochia va pica foarte bine, va sta fixată şi te vei simţi confortabil purtând-o.
  • Dacă în schimb eşti fericita posesoare a unui bust de invidiat poţi opta pentru o rochie fără bretele mai decoltată. Poţi alege decolteul în V sau cel în formă de inimă. Însă ţine minte: atunci când porţi o rochie prea decoltată, alege o lungime midi sau maxi pentru a echilibra ţinuta şi pentru a nu părea prea vulgară.

Rochii fără bretele de vară

Sursa: pinterest.com

  • Alege mărimea potrivită! Ai grijă ca atunci când o probezi să ți se potrivească la fix: nici prea mare, nici prea mică!
  • Pentru a purta acest tip de rochie ai nevoie de un sutien fără bretele. Optează pentru un sutien prevăzut cu cupe fără cusături care să susţină din “umbră ” sânii. Pe piaţă mai poţi găsi, de asemenea, şi sutiene fără bretele a căror parte de sub sâni este asemănătoare unui corset, pentru o mai bună susținere și un plus de confort.

Rochii fără bretele de vară

Sursa: pinterest.com

  • Nu alege niciodată să porţi un sutien cu bretele transparente – sunt urâte şi de prost gust. În plus siliconul din bretele se îngălbeneşte şi îţi poate strica ţinuta.
  • Atunci când poţi o rochie de vară cu umerii goi alege să porţi accesorii care să avantajeze forma şi culoarea rochiei. Încearcă să eviţi colierele de mari dimensiuni care îţi pot pune în umbră rochia. În schimb, poţi alege să porţi cercei de mari dimensiuni precum cerceii statement care creează iluzia de alungire a gâtului. Ţine cont de faptul că scopul accesoriilor este de evidenția zonele de piele expusă fără să adauge elemente care să distragă de la outfit.
  • Ai grijă ca pielea ta să arate foarte bine și să fie hidratata corespunzător, pentru un look de neuitat!

Rochii fără bretele de vară

Sursa: pinterest.com

Întâlnim o mulţime de rochii de vară fără bretele pe piaţă. Acestea sunt preferatele designerilor şi celebrităţilor. Extrem de sexy si feminine aceste rochii sunt alese de cele mai multe ori pentru cele mai impresionante apariții de pe covorul roșu.

Nu uita că există o rochie fără bretele pentru fiecare dintre noi indiferent de forma corpului. Trebuie doar să o găseşti pe cea potrivită ţie!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *