Rochii midi de ocazie

Rochii midi de ocazie

Reguli de purtare a rochiei midi pentru o apariţie seducătoare

Te-ai întrebat de multe ori care este cea mai potrivită rochie pentru o ocazie specială?

Simbol al feminităţii, rochia midi poate reprezenta alegerea ideală. Inspirată de modă anilor ’60, aceasta poate arăta impecabil şi poate flata orice siluetă.

Preferată de tot mai mulţi designeri, rochia midi pătrunde uşor-uşor în garderoba fashionistelor de pretutindeni, astfel încât în acest an o vom vedea tot mai des.

Pentru că destul de multe femei se feresc de rochia midi, iată cum o poţi purta astfel încât stilul tău să nu aibă de suferit.

Pentru evenimentele sofisticate poţi opta pentru nuanţe intense precum roşu aprins, albastru vulcanic, verde smarald sau bordo, sau poţi merge pe variante clasice în tonuri de negru, bej sau alb. Tonurile pastelate sunt ideale pentru momentele în care vrei să adopţi un look romantic.

Rochii midi de ocazie

Rochie Hennia verde

Rochii midi de ocazie

Rochie medeea

 

Poţi alege, de asemenea, modele sofisticate din voal, cu aplicaţii în zona bustului sau rochii midi cu spatele gol. Îţi vor oferi o elegantă aparte cu care vei atrage toate privirile.

Deoarece accesorizarea este dificilă în cazul rochiilor midi, pentru o ţinută de seară optează pentru o pereche de pantofi cu toc înalt şi subţire. Regula generală este că sandalele şi pantofii stiletto în culoarea pielii sau cu textură metalizată vor oferi iluzia unor picioare mai lungi. Completează ţinuta cu un plic cu detalii intereante.

Pentru a scoate din anonimat o rochie midi simplă, adăugă un colier statement sau o pereche de cercei statement. De asemenea, tot pantofii cu toc înalt sunt cei mai potriviţi pentru o asemenea rochie. Eventual, evită modelele cu baretă pe gleznă care îţi pot tăia piciorul.

Rochia midi este ideală pentru ţinutele cu aer ladylike. Poţi opta pentru modele cu imprimeuri sau printuri florale, în tendinţe în acest an, şi completează ţinutele cu accesorii în nuanţe intense pentru o infuzie de stil.

Rochii midi de ocazie

Rochie Spirit of Princess

În acest an poţi avea în vedere rochiile cu detalii transparente sau cu inserţii de dantelă şi broderie. Este  la modă feminitatea, romantismul şi senzualitatea.

Rochiile midi elegante se potrivesc oricărui stil, dacă ştii cum să le porţi, şi nu trebuie să îţi lipsească din garderoba în această primăvară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *