Rochii midi din bumbac

Rochii midi din bumbac

Chic şi fresh în mijlocul verii

În sezonul de vară este momentul să faci loc în garderoba ta rochiilor de bumbac. Chiar dacă de multe ori avem tendinţa de a alege o rochie doar pentru că ne place cum arată, trebuie să acordăm o atenţie deosebită şi materialului din care este confecţionată.

În acest sens, rochiile de bumbac reprezintă fără doar şi poate cea mai bună alegere pentru zilele fierbinţi de vară.

Rochii midi din bumbac

Sursa: fashiongonerogue.com

De ce să aleg bumbacul?

Trebuie să ştii că materialele sintetice favorizează transpiraţia şi coloranţii sintetici din material se pot dizolva şi pot pătrunde în piele, mai ales în zilele în care temperaturile sunt cu mult peste medie.

În acest sens, bumbacul este ideal deoarece lasa pielea să respire, scăzând atfel riscul de apariţie a iritaţiilor la niveul pielii.

Într-o rochie de bumbac te vei simţi confortabil de dimineaţă până seara fără a-ţi face griji că vei transpira.

În plus, partea bună este că bumbacul rezistă la temperaturi foarte înalte, ceea ce îl face perfect pentru zilele fierbinţi de vară.

Rochii midi din bumbac

Rochie Savona din bumbac

Cum port rochia din bumbac?

O rochie midi din bumbac este alegerea potrivită pentru un outfit casual, putând fi purtată chiar şi la o pereche de tenişi.

Este piesa vestimentară cea mai la îndemână în momentele în care trebuie să ieşi rapid din casă şi nu ai timp să îţi compui o ţinută mai complexă. O pereche de sandale cu talpa plată şi ţinuta ta este gata!

Rochii midi din bumbac

Sursa: pinterest.com

 

De asemenea, mai poate fi purtată şi la locul de muncă, desigur, dacă nu îţi sunt impuse reguli stricte. La birou poţi purta rochia de bumbac cu o pereche de sandale în stil minimalist şi cu un blazer din material subţire peste.

Rochia midi din bumbac este de asemenea, ideală pentru zilele petrecute undeva la malul mării, când, de cele mai multe ori ai nevoie de haine lejere care să se usuce rapid atunci când le îmbraci peste costumul de baie ud. În plus, vei putea simţi briza marii mai aproape de tine.

 

Rochii midi din bumbac
Rochie din bumbac cu palmieri

 

Pastelurile rămân în tendinţe, aşa că încearcă să porţi rochiile din bumbac împreună cu accesorii care ies în evidenţă prin nuanţele plăcute.

Încearcă pe cât posibil să porţi rochii midi din bumbac! Pe lângă faptul că sunt extrem de confortabile, te vor ţine departe de transpiraţie şi îţi vor oferi un look fresh, dar chic.

Nu mai sta pe gânduri şi găseşte-ţi rochia de bumbac care să te facă să te simţi perfect în orice moment al zilei!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *