Rochii mini cu trenă

Rochii mini cu trenă

Feminitate de gradul 1

Atunci când vine vorba de participarea la un eveniment cu totul şi cu totul deosebit, dorinţa fiecărei femei este să strălucească şi desigur, să poarte cea mai frumoasă rochie.

De multe ori însă, nu ştim ce să alegem, având în vedere că piaţa ne pune la dispoziţie modele atât de variate, şi alegerea unei rochii se poate transforma într-o adevărată provocare.

Dacă, însă nu ştii exact ce să alegi pentru o seară sofisticată noi îţi recomandăm cu căldură rochiile mini cu trenă.

Este momentul să îţi pui în valoare şarmul feminin purtând o rochie scurtă în faţă şi lungă în spate, care se termină cu o trenă din tulle vaporos şi transparent.

Rochii mini cu trenă

Sursa: atmospherefashion.ro

 

Rochii mini cu trenă

Sursa: pinterest.com

Rochii mini cu trenă

Sursa: pinterest.com

Nu cade îndoială că o rochie mini cu trenă poate stârni instantaneu admiraţia celor din jur. Vei avea o apariţie diafană, demnă de covorul roşu.

Pentru un look foarte elegant poţi alege să porţi o rochie mini cu trenă într-o nuanţă de negru intens. Alege un model cu umerii goi şi cu bustul buretat pentru un aer boem şi sexy. De asemenea, nu trebuie să neglijezi nici accesoriile.

Pentru un look ravisant poartă un coc clasic, o pereche de cercei tip candelabru şi un colier argintiu cu cristale strălucitoare care să te scoată din anonimat. Adăugă o pereche de stiletto sau sandale în stil minimalist şi un clutch în nuanţe nude – vei obţine un look demn de o adevărată lady.

Trebuie să ştii foarte bine cum să accesorizezi o asemenea rochie, pentru că ea însăşi reprezintă o adevărată declarație de stil. În plus, de multe ori nici nu ai nevoie de prea multe accesorii pentru a ieşi în evidenţă.

Pentru o ţinută mai cuminte,  pentru că suntem în plin sezon estival poţi opta şi pentru rochii mini cu trena în nuanţe pastelate. Galbenul-lămâie, rozul pudrat, albastrul-marin sunt tonuri care vor da o notă de romantism look-ului tău şi care te vor transforma într-o adevărată apariţie.

Rochia scurtă cu trenă este item-ul care te poate scoate în evidenţă atât la o cină romantică, cât şi la o petrecere corporate.

Dacă nu ai deja o rochie mini cu trenă în garderobă, cu siguranţă pe StylishCircle.ro îţi vei găsi modelul care să te încânte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *