Rochii sarafan

Rochii sarafan

Cum purtăm sarafanul?

Rochia sarafan este o piesă de îmbrăcăminte clasică, care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Sarafanele pot fi purtate atât de studente și eleve, cât și de femeile care sunt adepte stilului office, casual sau urban. Fiind una dintre cele mai longevive piese vestimentare o putem recunoaște foarte ușor. Rochia sarafan este dreaptă, până deasupra genunchilor, cu bretele lungi, dar există și multe alte variante care pornesc de la ideea de bază.

Rochii sarafan

madalinamisu.ro

Rochii sarafan – 3 Ținute

1. În oraș

Atunci când ieși cu fetele la o cafea alege să porți un sarafan într-o culoare aprinsă împreună cu un tricou simplu, o geacă de piele, o eșarfă statement supradimensionată și o pereche de botine.

Rochia sarafan nu este doar sub forma sa clasică din stofă și fără mâneci, ci putem găsi și modele din denim, catifea, piele întoarsă, mai scurte sau midi.

Indiferent de stilul tău vestimentar ele sunt ușor de asortat cu dresuri mate, cu pantofi sport sau cu cizme peste genunchi.

Pe timp de iarnă, în partea de sus poți să porți o helancă sau un tricotaj colorat.

Rochii sarafan

vogue.co.uk

2. La birou

Poți înlocui costumul format din fustă, cămașă și blazer cu o rochie sarafan din stofă într-o culoare neutră precum gri, negru, bleumarin sau crem.

Pentru un look clasic potrivit unei zi la birou, îl poți asorta cu o cămașă din mătase, cu balerini sau cu platforme.

Dacă dorești să ai o ținută mai sofisticată, alege o bluză dintr-un material subțire și fin, deoarece abdomenul și pieptul râmân acoperite.

Dacă alegi un sarafan scurt, acesta poate fi purtat cu o pereche de pantaloni eleganți largi împreună cu pantofi cu toc subțire și înalt.

Rochii sarafan

elle.com

Rochii sarafan

Rochie neagră

3. În club

Dacă modelul de sarafan este unul mai extravagant, spre exemplu confecționat din paiete, din catifea sau dintr-un material luxos, acesta poate fi purtat cu încredere și la o petrecere în club.

Pentru a avea o ținută stylish alege să combini rochia sarafan cu accesorii strălucitoare, cu sandale cu toc înalt și cu un machiaj pe măsură.

Rochii sarafan

vogue.com

Rochii sarafan

Rochie gri din bumbac

În general, rochiile sarafan îți permit un număr variat de combinații vestimentare, fiind ideale pentru orice femeie.

Sub sarafan poți purta un tricotaj subțire, o cămașă din saten, o bluză transparentă sau un tricou din bumbac.

Dacă te-am convins cu ținutele de mai sus, îți putem recomanda următoarele rochii Sarafan din Shop-ul Stylishcircle

Tu cum porți rochia sarafan?

Rochii sarafan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *