Rucsacul din piele

Rucsacul din piele

Accesoriul perfect pentru fashionista din tine!

Rucsacul din piele rămâne o piesă care nu îşi va pierde niciodată farmecul. Chiar dacă atunci când ai pe buze cuvântul “rucsac” te gândeşti imediat la perioada copilăriei şi la acele modele de rucsacuri pe care le purtai la şcoală, în ultima perioda rucsacul a căpătat popularitate devenind un accesoriu indispensabil fashionistelor de pretutindeni.

Rucsacul a fost şi continuă să fie promovat de marile case de modă, de la Alexander Wang, la Givenchy şi sunt purtate de majoritatea influencerilor pe străzile Săptămânii Modei sau în timpul liber.

Rucsacul din piele

Sursa: glamradar.com

Dacă încă nu te-ai convins că rucsacul este piesa pe care trebuie să o ai neapărat în garderobă indiferent de anotimp, îţi prezentăm câteva motive pentru care este bine să deţii un rucsac din piele:

  • Rucsacul de piele este deosebit de util: poate fi folosit atât în deplasări cât şi în weekendurile petrecute departe de casă cât şi în zilele mai ocupate din oraş.
  • Contrar aşteptărilor, rucsacul din piele nu trebuie purtat doar în ţinute casual, urban sau sport. Dimpotrivă, îl poţi include cu succes într-o ţinută cu accente glam sau retro.
  • Optează pentru nuanţe nude, metalice sau pentru tonuri de alb care sunt foarte uşor de asortat.
  • Dacă vrei să te faci remarcată optează pentru un rucsac dama piele de inspiraţie militară, care va fi încadrat foarte uşor în ţinutele moderne.
  • Rucsacul din piele este extrem rezistent  şi îl vei putea purta multe sezoane la rând.
  • Rucsacul din piele poate fi purtat la ţinutele elegante.
  • Pe piaţa există o multitudine de rucsacuri de piele de diferite modele, în tonuri neutre sau cu o paletă bogată de culori; trebuie doar să il alegi pe cel care se potriveşte stilului tău vestimentar. Dacă iubeşti stilul minimalist, atunci un rucsac dama piele într-o nuanţă neutră precum: gri, albastru cenuşiu sau negru ţi se va potrivi perfect. În schimb, dacă îţi plac nuanţele pline şi vivace atunci cu siguranţă un rucsac roz pal, greenery, sau piersică este ce ai nevoie.

Pentru a-ţi demonstra că nu este deloc mai dificil să il porţi decât o geantă obişnuită, ţi-am pregătit câteva ţinute super chic, ideale pentru zilele însorite de primăvară ce urmează să vină:

Rucsacul din piele

Sursa: hapatime.com

Rucsacul din piele

Sursa: wheredidyougetthat.com

Rucsacul din piele

Sursa: pinterest.com

Rucsacul din piele

Sursa: pinterest.com

Rucsacul din piele

Sursa: justatinabit.com

Rucsac visiniu din piele

Rucsac maro din piele

Rucsac maro cafea din piele

Nu-i aşa că rucsacul de piele este accesoriul ideal pentru zilele în care geanta obişnuită se dovedeşte neîncăpătoare?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *