Sacouri pentru bărbați

Sacouri pentru bărbați

„Moda se schimbă, dar stilul rămâne etern.” (Yves Saint Laurent)

 

Indiferent de stilul tău vestimentar, sacoul este un element care nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat. El poate fi purtat atunci când adopți o ținută busniess, dar și separat, potrivindu-se de minune la o ținută de zi compusă dintr-o pereche de pantaloni casual și un tricou simplu.

 

Sacouri pentru bărbați

raddestlooks.org & whatmyboyfriendwore.stfi.re

 

Sacouri pentru bărbați – Cum le purtăm?

 

Ținuta casual

Când vine vorba de un outfit smart-casual, mulți bărbați sunt confunzi în ceea ce privește alegerea hainelor.

Majoritatea cred că ar trebui sa fie mereu serioși și eleganți, îmbrăcați în cămașă și un sacou peste, iar alții consideră că ținuta obișnuită de zi se compune dintr-un tricou și niște pantaloni de trening.

Este bine să găsim un echilibru între stilul elegant și cel casual, pentru a ne simți confortabil, dar în același timp imaginea noastră să rămână la standarde înalte.

Poți renunța cu încredere la cămașă și să o înlocuiești pe aceasta cu un tricou basic.

Fii atent în primul rând la mărimea tricoului, acesta e important să vină potrivit pe corp, deoarece un tricou larg va arăta ciudat și inestetic.

Sacoul purtat deasupra e ideal să aibă un croi simplu, materialul să fie într-o culoare închisă precum gri, bleumarin sau negru.

Cu o astfel de ținută vei păstra o parte din eleganța bărbătească dată de sacou, dar în același timp vei adopta o atitudine relaxată și comodă.

 

Sacouri pentru bărbați

Sacou lila & Sacou gri

Ținuta office

Când ai întâlniri de afaceri, vizite importante, conferințe sau alte situații oficiale – sacoul devine un element obligatoriu al ținutei tale busniess.

Atunci când cumperi un sacou nou, alege un material de calitate, preferabil din stofă care nu se șifonează.

În domeniul afacerilor ținuta îți poate aduce un mare succes, deoarece a purta un costum elegant denotă respect și considerație.

Pe timp de toamnă-iarnă optează pentru o culoare întunecată precum albastru închis sau gri.

În sezonul de primăvară-vară poți alege și culori mai deschise cum ar fi crem, alb sau turcoaz.

 

Sacouri pentru bărbați

Sacou turcoaz & Sacou crem

 

Se poate observa că un număr tot mai mare de bărbați încep să acorde atenție vestimentației. Nu uita că este important să respecți trendurile în modă, dar în același timp este ideal să îți găsești propriul stil care să îți definească personalitatea și preferințele. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *