Sandalele ortopedice

Sandalele ortopedice

Mereu la înălțime cu sandale ortopedice

Dacă a venit vara, înseamnă că a venit sezonul sandalelor. Simple, colorate, cu toc sau fără, sandalele sunt “uniforma picioarelor” pe timp de vară. Dintre toate, sandalele ortopedice îți oferă tot ce ți-ai putea dori de la o pereche de încălțări.

Sandalele ortopedice ocupă un loc preferențial în topul accesoriilor purtate de fashionistele cool de pretutindeni. Acestea sunt mai degraba o combinație între sandalele flat și cele cu platformă, și reprezintă varianta practică în zilele fierbinți de vară când vrei să te simți comod, dar să fii totuși la înălțime.

Pentru o ținută de vară în tendințe poartă culori deschise, cum ar fii o pereche de pantaloni albi și o bluză într-o nuanță neutră cu umărul picat. O pereche de sandale cu platformă ortopedică  și o geantă asortată vor adăuga un plus de stil ținutei.

Sandalele ortopedice

Sursa: aspoonfulofstyle.com

Combinații câștigătoare – sandale cu platformă

Pentru zilele călduroase de vară, poți compune o ținută completă din doar trei elemente: o rochie, o pereche de sandale ortopedice și o geantă. Desigur că elementele alese nu trebuie să fie simple: o rochiță scurtă de dantelă tip babydoll într-o culoare pastelată, o geantă mică prevăzută cu mâner și o pereche de sandale cu platformă într-o culoare neutră, cu barete aurii în jurul gleznei. Acest mic detaliu face diferența dintre o încălțăminte banală și una deosebită.

Sandalele ortopedice

Sursa: aspoonfulofstyle.com

Dacă rochiile vaporoase și fustele înflorate nu sunt tocmai stilul tău, nu trebuie să îți faci griji: sandalele cu plaformă pot fii purtate și în combinație cu o pereche de jeanși lejeri cu talie înaltă și un top colorat. O jachetă din denim și un rucsac purtat pe un singur umăr te vor face să pari că nu ai depus un efort foarte mare pentru ținuta ta!

Sandalele ortopedice

Sursa: neginmirsalehi.com

Atunci când îți pregătești outfit-ul pentru ziua următoare și știi că ai mult de stat în picioare, nu trebuie să îți faci griji în privința sandalelor ortopedice, pentru că tocmai acest lucru le face speciale: deși au talpa înaltă, piciorul tău nu va simți oboseala!

Sandalele cu platformă au fost gândite în așa fel încât să poți fii la înălțime, dar fără a suporta durerea și disconfortul unei perechi de încălțăminte cu toc!

Tu cum alegi să porți sandalele ortopedice? 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *