Sandalele romane

Sandalele romane

Ţinute chic cu sandalele care nu se demodează niciodată

Sandalele romane sau sandalele gladiator aşa cum mai sunt numite, sunt un must-have al sezonului de vară.

În fiecare vară acestea revin în tendinţe, tocmai de accea ai toate motivele să îţi îmbogăţeşti garderoba cu o pereche de sandale romane.

Înainte, însă, ţine cont de câteva reguli pentru a alege perechea perfectă:

  • ţine cont de lungimea picioarelor tale
  • dacă ai picioarele scurte ţi se vor potrivi sandalele romane până la gleznă într-o culoare apropiată de nuanţa pielii, adică bej sau ivoriu. Nu ţi se vor potrivi sandalele în nuanţe puternice deoarece îţi vor tăia din lungimea picioarelor
  • pe de altă parte, dacă ai picioarele lungi poţi purta cu încredere o pereche de sandale romane înalte, chiar şi în tonuri aprinse.
  • o pereche de sandale romane va arăta foarte bine dacă este purtată cu pantaloni scurţi. Este o combinaţie care nu va da greş niciodată.
  • pot arăta perfect în combinaţie cu o rochie lungă, oferindu-ţi alura unei zeiţe, însă la fel de bine merg şi cu rochiile scurte.

Iată câteva ţinute cu sandale romane care te vor face să îi îmbogăţeşti garderoba nu doar cu o pereche ci cu mai multe:

Mixează nişte sandale romane într-o nuanţă de maro cu o rochie cu volane. În plus, volanele au revenit pe scena modei în acest an aşa că nu ai cum să greşeşti purtând o asemenea ţinută. Completează look-ul cu o geantă cu ciucuri de inspiraţie boho şi cu un accesoriu simplu precum un ceas. Simplu, dar foarte stilat!

Sandalele romane

Sursa: justthedesign.com

Vrei o ţinută casual, dar care să te scoată în evidenţă? Poartă sandalele romane cu o pereche de pantaloni scurţi şi o cămaşă vaporoasă într-o nuanţă de bleumarin. Adăugă o geantă de umăr şi o pereche de ochelari de soare rotunzi şi ai obţinut o ţinută casual super chic!

Sandalele romane

Sursa fashiongum.com

Dacă locul de muncă îţi permite nu te sfii să faci combinaţii inedite. Poartă sandalele romane cu o pereche de blugi până la genunchi şi optează pentru o cămaşă albă şi un sacou pentru o notă business.

Sandalele romane
Sursa: fashiongum.com

Te-am convins? Care este combinaţia ta favorită?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *