Sugestie de achiziţie: eşarfa roşie sau eşarfa verde

Sugestie de achiziţie: eşarfa roşie sau eşarfa verde

O toamnă plină de culoare

Temperaturile scad puţin câte puţin în fiecare zi, iarna începând să îşi facă simţită prezenţa. Cum zilele sunt tot mai mohorâte, dorinţa de a-ţi petrece zilele în confortul propriului cămin, rasfatandu-te cu un latte fierbinte este tot mai mare.

Cu toate astea, în zilele în care trebuie să mergi la serviciu, la facultate sau la o simplă sesiune de shopping, nu trebuie să îţi neglijezi stilul vestimentar. Deoarece toamna tendinţa este de a purta cât mai multe haine în culori neutre, este ideal să ai în garderobă şi accesorii care să adauge un strop de culoare ţinutelor tale.
Eşarfa este accesoriul necesar în perioada aceasta. Pe lângă faptul că îţi ţine de cald, o eşarfă poate fi asortată la orice ţinută, fie ea punkrockelegantăboho-chic sau casual.
Dacă tot suntem în plin sezon rece de ce să nu optezi pentru o eşarfă în nuanţele frunzelor tomnatice?

Sugestie de achiziţie: eşarfa roşie sau verde? 

Roşul este simbolul senzualităţii şi pasiunii, este o culoare caldă care în acelaşi timp excită şi provoacă. Dacă ai decis să porţi o eşarfă roşie atunci cu siguranţă vei atrage toate privirile din jur. Poţi alege să porţi eşarfa într-o ţinută simplă, compusă dintr-o pereche de blugi negri, o bluză basic cu dungi, botine şi geantă negre, sau, dacă eşti îndrăzneaţă, încorporează eşarfa într-o ţinută all red. Secretul ţinutei perfecte sta în puterea stylingului executat cu imaginaţie.

Sugestie de achiziţie: eşarfa roşie sau eşarfa verde

Sursa: individuallyyounique.wordpress.com

Sugestie de achiziţie: eşarfa roşie sau eşarfa verde

Sursa: glamradar.com

Culoarea verde, pe de altă parte, este asociată cu naturaleţea. O eşarfă verde va arăta foarte bine asociată unei ţinute cu influenţe vintage. Trebuie doar să păstrezi restul ţinutei în nuanţe neutre pentru un efect de-a dreptul spectaculos.

Sugestie de achiziţie: eşarfa roşie sau eşarfa verde

Sursa: lookbook.nu

O combinaţie interesantă care poate fi purtată foarte bine şi în cadrul unei întâlniri de afaceri sau la birou constă în asortarea unei ţinute alcătuite dintr-o pereche de blugi boyfriend, o bluză albă, un sacou simplu, cu linie clasică şi desigur, eşarfa verde. Adăugă o pereche de pantofi stiletto, într-o nuanţă de verde metalic  iar succesul ţinutei îţi va fi asigurat. De asemenea, verdele arată foarte bine combinat cu roz pastel, albastru sau galben pai.

Sugestie de achiziţie: eşarfa roşie sau eşarfa verde

Sursa: supermama.it

Cum roşu şi verde sunt culori complementare, acestea pot fi purtate şi împreună într-un outfit, dar în funcţie de preferinţele personale poţi opta pentru acea nuanţă care îţi place cel mai mult. Ambele sunt ideale în acest sezon, deoarece pot împrospăta orice ţinută.

Cine spune că toamna asta trebuie să porţi culori prea închise? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *