Teniși Converse

Teniși Converse

Idei de ţinute cu teniși Converse albi

Tenişii Converse  damă sunt în mare vogă şi reprezintă unul dintre cele mai căutate modele de pantofi sport din ultima vreme. Nici nu ne mirăm că se afla în atenţia tuturor femeilor, având în vedere că majoritatea VIP-urilor şi bloggeritelor faimoase îi poartă.

Este destul de clar că tenişii Converse albi nu au cum să dispară prea curând, aşa că ai putea să adaugi şi tu o pereche în recuzita ta. Doar vrei să fii mereu la modă, aşa-i

 

Aceşti tenişi sunt potriviţi pentru toate vârstele, iar dacă până acum ai considerat că pot fi purtaţi doar în cazul simplelor ieşiri în oraş, sau pentru plimbările de week-end prin parc, stiliştii recomandă teniși Converse albi pentru mai mult de atât: petreceri urbane, outfit-uri pentru mers în club, ţinute ultra-feminine.

Teniși Converse

 

Teniși Converse damă – Idei de ţinute

Tenişii albi sau colorați se potrivesc de minune cu orice tip de rochie: lungă, midi sau scurtă, şi cu fuste de orice model. Poţi alege modelul care îţi place, în funcţie de preferinţele personale: mulate, asimetrice, în linii drepte, cu imprimeuri opulente sau simple. Culoarea contează mai puţin! Cel mai important este să te simţi bine cu ceea ce porţi, iar ţinuta ta să se potrivească de minune vremii de afară.

Teniși Converse

 

Pentru o ţinută cool, în tendinţe, asortează tenişii converse cu blugi boyfriend şi cu o geacă de piele. Dacă este soare adaugă ţinutei tale o pereche de ochelari oversized. Geanta este esenţială – alege o geantă de umăr cu accente metalice – aceasta va asigura succesul ţinutei tale.

Tenişii Converse albi se asortează la fel de bine atât cu pantaloni scurţi cât şi cu pantaloni lungi. Alege nişte blugi cu rupturi pentru o ţinută tinerească, fresh, şi blugi simpli pentru un look clasic.

Ţine cont şi de faptul că tenişii Converse sunt perfecţi pentru a fi purtaţi vara sau primăvara şi se potrivesc cum nu se poate mai bine cu rochii vaporoase şi feminine. Cu siguranţă ai sesizat că cele mai cool ţinute sunt compuse din elemente contrastante, precum sunt în acest caz tenişii şi rochiile ladylike.

Converse albi – teniși în ținute moderne

Cu o pereche de Converse albi poți creea ținute cu adevărat inspirate pentru anul 2023. Spre exemplu, dacă te pregătești de un festival și vrei să ai o ținută ceva mai extra, poți opta pentru o pereche de Converse cu platformă. Culoarea alb merge asortată la orice, așa că ia-ți piesele vestimentare preferate și întegrează încălțămintea în ținuta finală. Fie că alegi o fustă, fie o pereche de pantaloni scurți sau o rochie, vei obține un look inspirat. Iar pe lângă acestea, nu uita de accesorii! Acestea pot transforma întreg look-ul!

Aşadar, poţi să porţi tenişii Converse cu aproape orice, atât timp cât este comod şi relaxant. Practic, de asta au şi fost făcuţi şi sunt alegerea multor vedete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *