Ţinute cu fuste a-line

Ţinute cu fuste a-line

Outfit-uri feminine pentru o toamnă chic

Mereu la modă şi foarte potrivită pentru orice siluetă! Ai ghicit! Este vorba despre fusta a-line. Aceasta clasică piesă vestimentară ne trimite cu gândul la moda anilor ’60, iar aspectul simplu, clasic o face potrivită pentru orice moment al zilei, dar şi pentru ocaziile fancy.

Este genul de piesa vestimentară care marchează frumos talia şi care maschează nişte şolduri prea proeminente. Este un motiv suficient de întemeiat să îi facem loc în garderoba noastră.

Iată câteva ţinute cu fuste a-line care îţi vor face toamna mai frumoasă:

 

  • Ţine cont de faptul că sezonul acesta paleta de culori este una inspirată din natură. Culorile stinse şi pământii au luat locul culorilor vibrante cucerind inimile multor pasionate de modă. Acesta este şi motivul pentru care fusta a-line în culorile toamnei va face orice ţinută să pară mai fresh. Aşadar, combină o fustă a-line într-o încântătoare nuanţă cărămizie cu o pereche de cizme lungi, peste genunchi şi adaugă în partea de sus o cămaşă cu accente masculine. Deasupra poţi alege să porţi o geacă de piele sau, dacă vrei un look cu o tentă pariziană, optează pentru o eşarfă supradimensionată pe care să o porţi pe post de layer. Aceasta va putea înlocui cu succes clasica vestă sau un cardigan voluminos şi în plus va arăta foarte bine.

 

Ţinute cu fuste a-line

Sursa: sandrab.ro

 

  • Pentru că toamna este momentul potrivit să lăsăm deoparte materialele vaporoase, poţi opta pentru o fustă a-line dintr-un material solid precum denimul. Poarta fusta în combinaţie cu o bluză cu dungi în stil marinăresc şi cu o jachetă aviator. Adaugă o geantă de umăr cu accente vintage şi o pereche de tenişi albi şi ai obţinut ţinuta perfectă pentru o zi de toamnă relaxată, petrecută cu prietenele la cea mai cozy cafenea din oraş. Pentru zilele mai reci înlocuieşte jacheta cu un palton şi poartă dresuri mate.

 

Ţinute cu fuste a-line

Sursa: pinterest.com

 

  • Mai poţi purta fusta a-line în combinaţie cu o helancă şi o pereche de botine până la gleznă sau cu nişte cizme peste genunchi. O jachetă de piele, o pălărie Fedora şi o eşarfă supradimensionată vor completa armonios ținuta. Ai obținut outfitul perfect pentru o toamnă chic și călduroasă.

 

Ţinute cu fuste a-line

Sursa: zuzannagierzycka.blogspot.ro

Dar să lăsăm imaginile să vorbească şi să vedem în ce alte moduri putem asorta fusta a-line toamna aceasta:

 

Ţinute cu fuste a-line

Sursa:polienne.com

 

Ţinute cu fuste a-line
Processed with VSCOcam with a7 preset

Sursa: justthedesign.com

Ţinute cu fuste a-line

Sursa: wedresschic.com

Ţinute cu fuste a-line

Sursa: cardboardcities.co.uk

Care ţinuta îţi place cel mai mult?  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *