Ţinute cu pantaloni de piele

Ţinute cu pantaloni de piele

5 ţinute, 5 stiluri

 

Pantalonii de piele fac parte din acele trenduri de care pur şi simplu nu ne mai putem sătura. Şi pentru că zilele în care erau purtaţi doar de rockeri şi bikeri au apus, există o mulţime de combinaţii posibile pe care le putem face în zilele noastre în funcție de stilul vestimentar preferat.

 

Nu trebuie să te fereşti de aceşti pantaloni de teama că nu vei şti cum să îi incluzi în ţinutele tale.Nu ştiai că poţi purta pantalonii de piele chiar dacă iubeşti stilul sport sau dacă eşti o împătimită a stilului elegant?

 

Îţi arătăm cum! Iată câteva ţinute cu pantaloni de piele ideale pentru sezonul răcoros, ținute care te vor face să iubeşti această piesă vestimentară!

 

Sport

Ţinute cu pantaloni de piele

Sursa imaginii:nataliaaristizabal.com

 

Nimic mai simplu! Poartă pantalonii de piele cu o pereche de adidaşi, cu un pulover într-o nuanţă neutră şi un cardigan negru deasupra. Pata de culoare din ţinuta ta poate fi o geantă sau un ruj roşu.

Casual-chic

Ţinute cu pantaloni de piele

Sursa imaginii: trendnet.is

 

Trebuie să recunoaştem! Aceasta combinaţie a pantalonilor de piele cu o haină de blană arată foarte bine. Pentru a scoate ţinuta din zona glamour adaugă o pereche de încălţăminte cu talpa joasă şi un pulover simplu în nuanţele toamnei.

 

Casual

Ţinute cu pantaloni de piele

Sursa imaginii: pinterest.com

 

Poţi face o combinaţie simplă, dar de efect! O pereche de pantaloni de piele negri, botine cu toc gros şi scurt, o bluză albă şi un palton negru. Adaugă un aer interesant ţinutei cu ajutorul unei pălării Fedora şi a unei perechi de ochelari de soare supradimensionaţi.

 

Business

 

Ţinute cu pantaloni de piele

Sursa imaginii: pinterest.com

 

În combinaţia potrivită poţi purta pantalonii de piele şi la birou. Nu ai nevoie decât de nişte cizme înalte, o cămaşă peste care să adaugi un pulover nude şi un blazer sau un palton elegant.

 

Elegant

 

Ţinute cu pantaloni de piele

Sursa imaginii: alux.com

 

Să porţi pantalonii de piele în combinaţii elegante poate fi foarte uşor. Poţi transforma chiar şi ţinuta business de mai sus într-una elegantă. Trebuie doar să înlocuieşti cizmele înalte cu o pereche de stiletto pentru un aer sofisticat, să renunţi la pulover şi să rămâi doar cu cămaşa. Deschide cațiva nasturi la cămașă și adaugă un colier statement sau nişte cercei candelabru. Un ruj roşu sau mov şi un palton elegant vor completa cu succces ţinuta.

 

Poţi purta pantalonii de piele cam cu orice îţi doreşti. Este păcat să nu profiţi de versatilitatea lor şi să nu îi incluzi în garderoba ta!

Care dintre ţinutele de mai sus e preferata ta?

 

Sursa imaginii de cover: Pinterest.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *