Ţinute pentru petrecerea de Crăciun

Ţinute pentru petrecerea de Crăciun

Fii strălucitoare de sărbători

A venit din nou acel moment al anului! Colinde, reni şi Moş Crăciuni la fiecare colţ de străduţa – toate acestea fac parte din atmosfera specifică sărbătorii de Crăciun. Pe lângă asta, este şi perioada petrecerilor, momentul oportun pentru fiecare femeie de a-şi evidenţia personalitatea prin ţinuta pe care o poartă, fie ea jucăuşă, sobră sau romantică. În plus, ţinuta trebuie aleasă cu grijă, astfel încât să se integreze perfect în peisajul sărbătorilor şi să te facă să te simţi cu adevărat specială.

Ca de fiecare dată, ţinuta cu care nu vei da greş la petrecerea de Crăciun este cea care include faimoasa little black dress, însă trebuie luate în calcul şi ţinutele în nuanţe de roşu, în ton cu tematica cromatică a Crăciunului, sau desigur, ţinutele cu accente glamorous. Indiferent că te pregăteşti să sărbătoreşti în familie sau cu prietenii, acea ţinută care se afla la limita potrivită între eleganţă şi extravaganţă reprezintă cea mai bună alegere.

Iată câteva dintre cele mai potrivite ţinute pentru petrecerea de Crăciun. 

Pentru un look modern şi elegant poţi opta pentru o rochie neagră cu o curea aurie. Auriul este nuanţa care “strigă” că a sosit Crăciunul şi în plus este recomandată de foarte mulţi designeri pentru acest final de an. Dacă nu ai o curea aurie poţi alege să porţi pantofi în acest ton sau un colier statement cu care vei ieşi în evidenţă

Ţinute pentru petrecerea de Crăciun

Dacă totuşi alegi să mergi pe linia clasică şi să optezi pentru o rochie roşie, combin-o cu alb sau verde. O rochie roşie accesorizată cu o curea albă în talie şi cu o pereche de pantofi albi va fi de maxim efect. Roşul este culoarea pasiunii care reuşeşte să atragă întotdeauna toate privirile.

Ţinute pentru petrecerea de Crăciun

 

rochie aurie poate reprezenta elementul principal cu care vei stârni priviri admirative în seara de Crăciun. Pe principiul “less is more” nu accesoriza exagerat o astfel de rochie şi completează-ţi lookul cu accesorii şi bijuterii cât mai subtile. Machiajul, în schimb, poate fi mai puternic, însă este de preferat să alegi un machiaj mat şi nu unul strălucitor. Dacă preferi o ţinută mai confortabilă alege să porţi nişte pantaloni negri skinny combinaţi cu un maieu cu paiete şi o pereche de botine cu toc mediu.

Ţinute pentru petrecerea de Crăciun

 

Nu uita! O ţinută adecvată pentru petrecerea de Crăciun se alege în funcţie de locaţia petrecerii dar şi de stilul personal! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *