Ţinute perfecte pentru facultate

Ţinute perfecte pentru facultate

Atitudine şi stil în prima zi de facultate

Pentru că trăim într-o societate în care etichetele se pun foarte uşor, iar prima impresie este extrem de importantă, alegera ţinutei pentru facultate reprezintă o adevărată provocare.

Există un anume dress code când vine vorba de hainele pe care le poţi purta la facultate.

Pentru a te ajuta să faci cele mai bune alegeri, ţi-am pregătit o listă cu top 3 ţinute perfecte pentru facultate: 

1. Nelipsiţii blugi clasici – un must-have pentru garderoba ta

Sunt piese vestimentare clasice, confortabile şi care se potrivesc perfect oricărei ocazii. În funcţie de tipul de silueta optează pentru modele de blugi evazaţi, drepţi, skinny sau cu talie înaltă. Încearcă să eviţi blugii rippedŢinuta perfectă pentru o zi răcoroasă în care trebuie să mergi la facultate: o pereche de blugi clasici, pe linia corpului, asortaţi cu un pulover alb, o pereche de botine în nuanţe calde de toamnă şi un cardigan călduros.

Ţinute perfecte pentru facultate

2. Piesa momentului  în modă toamnei: cardiganul 

Este un must-have în acest sezon, deoarece poate da un aer fresh oricărei ţinute şi poate fi combinat atât cu rochii, cât şi cu blugi. Cea mai bună idee pentru o ţinută trendy şi stilată? Poarta blugii cu o cămaşă simplă, lejeră şi cu un cardigan tricotat, amplu, cu guler lung şi cu umerii lăsaţi. Poţi personaliza ţinuta adăugând o eşarfă în culori vibrante şi o geantă XXL în tonuri asemănătoare cu eşarfa. In picioare alege să porţi o pereche de botine cu toc gros sau nişte cizme trei sferuri. O asemenea ţinută va face din tine o adevărată vedetă.

Ţinute perfecte pentru facultate

3. Carouri, carouri şi iar carouri

Contrar concepţiei potrivit căreia cămăşile în carouri sunt adesea asociate cu adolescenţii rebeli şi cu un stil vestimentar relaxat, aceasta piesa-vedeta poate fi încadrată cu succes într-o ţinută ce poate fi purtată la facultate. Modelele în carouri permit combinaţii de stiluri şi de culori cât mai diverse. Pentru un look casual ca la carte poartă o cămaşă clasică în carouri roşii, asortată cu jeanşi, un tricou negru şi bocanci roşii. Dacă totuşi vrei să adopţi o ţinută cu care să ieşi în evidenţă, îndrăzneşte să asortezi cămaşa unei fuste midi negre, pe corp, şi completează ţinută cu o geacă de piele, o pereche de botine şi o geantă de mână. O asociere îndrăzneaţă, dar foarte chic.

 

Ţinute perfecte pentru facultate

Indiferent de ţinuta aleasă, ai grijă să te reprezinte şi să te simţi bine când o porţi!
Sfatul nostru: este important să primeze cunoștiințele, dar nici lookul nu este de neglijat. Casual este cuvântul de ordine pentru un outfit impecabil în zilele de facultate! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *