Blugii rupţi boyfriend

Comozi şi cool!

Idei de ţinute chic

Blugii boyfriend au apărut timid pe piață în anul 2011, însă în ultima vreme au preluat supremaţia, devenind chiar mai populari decât blugii skinny .

Blugii rupţi  boyfriend pot fii o adevărată gură de aer proaspăt şi chiar dacă au o notă masculină pot fii încadrați cu mult succes în ţinute feminine, foarte chic.

Iată cum să porţi cu stil blugii rupţi boyfriend:

Deoarece au o notă masculină poartă-i cu un bodysuit în partea de sus. În funcţie de preferinţele personale, poartă-i cu o pereche de balerini, pentru un look relaxat sau cu o pereche de pantofi stiletto pentru o ţinută ultra chic.

Blonde in laceup bodysuit and blue boyfriend jeans

Sursa: belletag.com

Blugi boyfriend cu rupturi

Întotdeauna combinaţia de alb şi albastru va arăta foarte bine. Optează pentru o pereche de blugi boyfriend rupţi într-o nuanţă de albastru deschis, şi asortează-i cu un tricou alb cu un mesaj cool imprimat. Completează ţinuta cu o pereche de sneakerși şi adăugă un blazer deasupra tricoului. Adaugă o pereche de ochelari aviator şi vei obţine o ţinută cu care vei atrage toate privirile.

Sursa: jeanyubeauty.com

Blugii vor arăta foarte bine combinaţi şi cu un top în dungi. Adaugă o pereche de pantofi cu toc într-o nuanţă nude şi pentru un plus de culoare poartă un blazer într-o nuanţă aprinsă de roşu cărămiziu, nuanță ideală pentru sezonul acesta. Topul simplu în dungi va armoniza foarte bine ţinuta!

Sursa: fashiongum.com

Ce spui de următoarea combinaţie? O pereche de blugi boyfriend rupţi cu o cămaşă albă simplă, vaporoasă, cu o pereche de sandale minimaliste într-o nuanţă nude şi cu o geantă maro de mari dimensiuni. Dacă la locul de muncă nu ai un cod vestimentar foarte strict poţi purta cu succes aceasta ţinută. Foarte simplu o poţi transforma şi într-o ţinută de seara doar adăugând un colier supradimensionat şi înlocuind geanta cu un clutch elegant.

Sursa: fashiongum.com

Vrei un look simplu, dar care să te scoată în evidenţă, ideal pentru zilele reci de primăvară? Combină blugii boyfriend cu un pulover negru şi cu o pereche de stiletto negri. Adaugă o pălărie Fedora vişinie pentru o notă de culoare şi împleteşte-ţi părul pentru o notă boho.

Sursa: pinterest.com

Există multe modalităţi în care poţi purta blugii rupţi boyfriend. Trebuie doar să o alegi pe cea care ţi se potriveşte cel mai bine şi să adopţi o atitudine pe măsură!