Blugii rupţi scurţi

3 ţinute pentru o vară super cool

Indiferent de stilul tău personal, cu siguranţă ai o pereche de blugi scurţi în garderobă. Fie că sunt cu talie joasă, cu talie înaltă, strâmţi sau largi, rupţi sau clasici, o pereche de blugi scurţi reprezintă piesa vestimentară de bază pe timpul verii.

Soarele deja începe să ardă, aşadar este momentul potrivit să ne scoatem din dulap cât mai multe haine pentru sezonul petrecerilor, al ieşirilor la piscină şi al vacanțelor. În această perioadă blugii rupţi scurţi îţi pot deveni cei mai buni prieteni.

Te întrebi cum îi poţi purta? Iată câteva idei de ţinute cu care poţi atrage multe priviri admirative în sezonul următor:

Ideea este simplă: vara aceasta trebuie să ai un look fresh şi cool. Poartă blugii scurţi rupţi într-o combinaţie de mare efect: asortează-i cu un tricou alb cu un mesaj ultra-cool imprimat – tricouri sunt foarte îndrăgite anul acesta şi nu se vor demoda niciodată– şi cu o pereche de tenişi sau sandale într-o nuanţă metalică. Asortează o geantă de umăr într-o altă nuanţă metalică decât cea a tenişilor pentru o pată de culoare şi adăugă nişte brăţări pentru un look complet. În cazul în care ai de gând să porţi acest outfit în dimineţile răcoroase de vară adaugă peste tricou o cămaşă în carouri.

justthedesign.com; wheretoget.it

Blugi scurti rupti

Blugi rupti scurti

Vrei să ai un look simplu, dar sexy? Poartă o pereche de blugi rupţi împreună cu o cămaşă albă cu aplicaţii din dantelă şi adăugă niște stiletto sau sandale minimaliste într-o nuanţă vibrantă. Nu trebuie să îţi lipsească ochelarii de soare şi geanta supradimensionată. Este un look ce poate fii purtat atât la o întâlnire romantică, un prânz cu prietenii sau la o petrecere la piscină.

wheretoget.it; justthedesign.com

Pentru că temperaturile încep să devină din ce în ce mai neprietenoase poţi merge şi pe următoarea variantă: combina blugii rupţi scurţi cu un crop top, cu o pereche de botine cu toc într-o nuanţă nude şi pentru un plus de stil adaugă un cardigan cu imprimeu floral dintr-un material vaporos. Nu încape indoială că vei avea o ţinută demnă de covorul roşu.

pinterest.com

Pentru zilele fierbinţi de vară sau pentru zilele petrecute la plajă blugii rupți scurţi reprezintă o tendinţă importantă a acestui sezon. Aceştia au un vibe modern şi fresh şi pot face orice ţinută să arate foarte cool!