Căciuli de damă

Accesorii pentru cap

În ultimii ani, căciula a devenit unul dintre cele mai apreciate accesorii pe timp de iarnă. Tendințele din lumea modei au readus în atenția noastră acest element, care ne protejează de frig dar ne și oferă un aer tineresc și chic.

Fiecare domnișoară sau doamnă modernă are posibilitatea să fie în pas cu moda, având un look trendy și simțindu-se confortabil în același timp.

onesmallblonde.com & stylecaster.com

Căciuli de damă 2016

Căciula din blană

Sezonul rece revine cu căciula din blană care este elegantă, clasică, dar totuși și ușor extravagantă.

Trecând peste partea estetică, aceasta este călduroasă, ne apără de frig și protejează părul.

Indiferent că ai o întâlnire în oraș, mergi la un eveniment fashion sau ești la munte pe pârtie, această căciulă se pliază și se asortează oricărei ținute.

no6store.com & stylecaster.com

Căciula tricotată

Căciulile tricotate sunt un element obligatoriu în garderoba oricărei femei.

Acestea sunt perfecte pentru orice doamnă, indiferent de stilul vestimentar, iar în plus sunt confortabile și stilate.

Varietatea culorilor și modelelor, precum și diverse detalii subtile de design, transformă acest gen de căciula într-un accesoriu potrivit și de nelipsit pe perioada iernii.

Căciula cu mesaj

Acest model este împrumutat din stilul masculin, iar în sezonul rece a devenit extrem de trendy printre fetele adolescente care doresc să fie în pas cu moda.

Pentru a avea un aer mai feminin, optează pentru un fes în culori puternice și cu un mesaj drăgălaș.

Căciula cu ciucure

Pentru o ținută modernă, stilată și cu bun-gust alege să porți modelul acesta clasic cu ciucure în vârful capului.

Pentru outfit-urile casual optează pentru căciuli în culori neutre, precum alb, gri, bleumarin sau negru iar pentru excursiile petrecute la munte poți purta un model mai colorat, chiar haios, cu imprimeu de iarnă.

Deși în trecut obișnuiam să ocolim acest accesoriu, în momentul în care designerii l-au readus pe scena fashion, iar celebritățile au început să-l integreze în ținutele lor, fesul a devenit elementul central al unei ținutei de iarnă nonconformiste și tinerești.

În iarna aceasta, căciulile de damă sunt un element must-have care poate fi adaptat oricărui look, pornind de la cele casual, de zi cu zi sau chiar la ținute mai extravagante și sofisticate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *