Ce pantofi de mireasă să alegi?

Pregătirile pentru ziua nunții pot fi costisitoare deoarece trebuie să alegi cele mai potrivite piese vestimentare și accesorii pentru a arăta și pentru a te simți bine.
După ce îți alegi rochia ideală de mireasă, mai rămâne un singur lucru de făcut: pantofii și accesoriile. Multe dintre femei sunt puse în situația în care nu știu ce fel de pantofi se potrivesc rochiei de mireasă.

Ce trebuie să știi de la bun început este că pantofii se aleg întotdeauna după ce ai găsit rochia. Aceștia trebuie să se asorteze ținutei și să o evidențieze într-un mod plăcut.

Ce tip de pantofi mireasa trebuie să alegi pentru ziua cea mare?

Cele mai multe femei optează pentru o pereche de pantofi de mireasă stiletto. Acest lucru nu reprezintă o regulă. Din acest punct de vedere alegerea îți aparține. În plus, pantofii stiletto nu sunt întotdeauna cei mai comozi așa că trebuie să ai în vedere și alte opțiuni.

Un lucru de care trebuie să ții cont este locația la care va avea loc evenimentul.
În cazul în care aceasta se află în aer liber, poți opta pentru o pereche de sandale elegante.

Dacă aceasta are loc la un restaurant poți alege o pereche de pantofi cu toc, cât mai comozi și eleganți.

Unele mirease aleg să poarte balerini, pentru a se simți cât mai lejere.
Destul de întâlnite sunt și platformele, care sunt confortabile și frumoase.

Ce material este bun pentru pantofii de mireasă?

O pereche de pantofi mireasa din piele pare a fi alegerea clasică și prima variantă a majoritatea femeilor. Cum trendul se schimbă de la o perioadă la alta, acest lucru nu mai este neapărat valabil. Multe dintre femei optează pentru pantofi de mireasa din materiale precum satinul sau dantela.

O pereche de pantofi mireasă trebuie să denote eleganță, să se asorteze rochiei și să fie cât mai comozi. Materialul trebuie ales în funcție de preferințele fiecăreia.

Pantofii de mireasă trebuie să fie neapărat albi?

Cele mai întâlnite ținute pentru ziua nunții sunt cele formate din rochie și pantofi albi. Acest lucru nu reprezintă o regulă după care ar trebui să te ghidezi. Poți alege orice culoare, atâta timp cât se potrivește cu modelul rochiei. Ba chiar poți să optezi pentru culori îndraznețe precum: roșu, albastru sau verde. Vei avea un look diferit și spectaculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *