Ce să porți de Revelion ca să îți meargă bine tot anul

Se zice că așa cu începi, așa îți va merge tot anul. Și având asta în minte nu pți să nu te gândești la locul unde vei petrece Revelionul, persoanele cu care vei sta și nu în ultimul rând ținuta ta.

Este destul de clar că locația dictează și țunuta într-o oarecare măsură, însă tradițiile sau superstițiile vorbesc la general despre elemente, culori sau detalii la care poți fi atentă când îți alegi outfitul.

Ținute strălucitoare

Pentru trecerea dintre ani se zice că este bine să optezi pentru ținute în nuanțe strălucitoare precum o rochie de paiete, sau mergi pe clasic cu o rochie roșie. Ideea este că acest tip de nuanțe sau texturi reflectă gândurile rele, deochiul. De aici s-a deviat și către ideea că lenjeria roșie ar avea același efect. Deci în funcșie de preferință se poate opta pentru una din variante.

-22%
219.00 lei
-11%
249.00 lei
-7%
259.00 lei
-8%
239.00 lei
-7%
259.00 lei

Ceva nou

Prosperitatea în noul an este dată de o piesă nouă din garderobă sau poate un accesoriu, o pereche de pantofi sau o bijuterie. Să porți ceva nou de Revelion este și unul din motivele pentru multe doamne și domnișoare caută să își cumpere ținute noi pentru această ocazie. La modul ideal cauți ceva iconic, dar care mai poate fi purtată și cu altă ocazie. O salopetă elegantă sau poate o fustă de piele cu o croială clasică.

Să ai bani la tine

Să nu te prindă anul cu buzunarele goale. Dar dacă porți o rochie fără buzunare și poate nu vrei să cari geanta afară când mergeți să vă uitați la artificii, ce faci? Simplu! O pereche de cizme peste genunchi te salvează instant. Poți băgă câteva bancnote chiar în cizmă. Nu se vor vedea și nici nu te vor deranja.

Să ieși afară la miezul nopții

Chiar dacă adesea nu este menționată, ieșitul afară la miez de noapte se păstrează ca tradție mai mult datorită artificiilor. Gălăgia și luminile puternice sperie spiritele rele astfel încât anul nou să fie mai bun. Totuși ai grijă să nu răcești chiar la început de an. Asigură-te că ai o geacă de blană groasă care îți ține de cald și este si elegantă.

Și nu uita că în prima zi de an nu se spală, nu se face curat pentru a nu atrage sărăcia în casă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *