Cel mai bun BB cream pentru un ten frumos și sănătos

Pielea noastră are nevoie de îngrijire specială, tocmai de aceea este foarte important să alegem cele mai bune produse de skincare.

Pentru foarte multe femei, folosirea de zi cu zi a unui fond de ten nu reprezintă cea mai bună opţiune, deoarece poate încărca tenul. Tocmai de aceea piaţa a început să fie supra-saturată de BB cream – acestea sunt de fapt creme hidratante şi colorante, cu o textură ceva mai lejeră decât a unui fond de ten.

Un BB cream reprezintă opţiunea perfectă pentru femeile care preferă produsele multifuncţionale, tocmai prin prisma faptului că acesta este jumătate crema hidratanta, jumătate produs de machiaj. Aşadar, pe lângă faptul că un BB cream bun îţi va hrăni pielea, va uniformiza nuanţa tenului şi îţi va oferi o strălucire naturală.

Cum aleg un BB cream potrivit pentru tipul meu de ten?

Un BB cream este special conceput pentru a masca uşoarele imperfecţiuni, însă nu este potrivit şi pentru a acoperi ridurile.

În cazul în care vrei extra-acoperire pentru ridurile din jurul ochilor, trebuie să foloseşti un anticearcăn bun.

Pentru ten uscat

În cazul în care ai un ten uscat poţi opta pentru un BB cu activi foarte hidratanţi, şi care are la bază ierburi medicinale care stimulează hidratarea pielii.

În cazul în care tenul tău este uscat şi fără imperfecţiuni, un BB cu acoperire uşoară, care să uniformizeze nuanţa tenului este perfect.

În cazul în care ai ten uscat cu pete pigmentare, rozacee sau alte imperfecţiuni, pe lângă un BB hidratant, vei avea nevoie de pigmenţi de corectare, care să camufleze imperfecţiunile. De asemenea, este esenţial să optezi pentru un produs cu SPF, pentru că pe timpul verii razele UV puternice pot accentua imperfecţiunile.

Pentru ten gras şi mixt

Dacă ai un ten cu imperfecţiuni gras sau mixt, un BB cream matifiant, care uniformizează nuanţa tenului este ideal pentru tine.

În ultima vreme pe piaţa au apărut tot mai multe BB-uri în varianta cushion, cu bureţel, care sunt ideale pentru femeile cu ten gras.

Pentru ten normal

Dacă ai tenul normal eşti o norocoasă! Poţi opta pentru orice tip de BB cream doreşti.

Un BB cu acoperire lejeră este ideal de purtat de zi cu zi. Atunci când porţi BB-ul aplică puţin blush şi iluminator în obraji pentru un look super natural şi sănătos.

BB cream – cea mai bună alegere pentru un ten luminos

Noi îţi recomandăm să optezi pentru acest tip de produs pentru machiajul de zi cu zi, datorită texturii lejere şi a faptului că nu încarcă deloc tenul.

Dacă până acum nu ai folosit, trebuie să ştii că pe piaţă poţi găsi aceste produse în nuanţe care se adaptează la nuanţa tenului tău acestea fiind foarte practice!

De asemenea, foarte multe BB-uri sunt special concepute pentru a face faţă nevoilor tuturor tipurilor de ten, cum este şi cazul: BB cream Garnier, Missha BB Cream, Dr Jart BB cream sau popularul Soroci BB Cream, însă îţi recomandăm să fii atentă la ingrediente, pentru ca acestea să se potrivească cât mai bine pielii tale.

Nu în ultimul rând, alege întotdeauna creme cu protecție solară – pentru o piele protejată tot timpul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *