Cel mai hot trend: rochii cu crăpătură pe picior

O rochie bine aleasă va reuşi să pună orice femeie în evidenţă. Indiferent că iubeşti modelele simple, clasice, sau pe cele sofisticate, cu diverse aplicaţii, o rochie cu crăpătura pe picior reprezintă cea mai bună opţiune pentru evenimentele la care îţi doreşti să ieşi în evidenţă. Iar partea bună este că există o mulţime de rochii cu crăpătura pe picior care se potrivesc de minune şi pentru ţinutele de zi.

Rochii cu crapatura pe picior – modele

Pentru ţinutele de zi, poţi alege o rochie din bumbac sau din tricot cu crăpătura pe picior. Încearcă să nu alegi modele cu crăpătura prea adâncă, pentru că nu se pretează pentru ţinutele de zi.

Asortează rochia aleasă cu o jachetă din piele sau cu una din denim şi cu nişte tenişi. O asemenea rochie va reuşi să adauge o notă sexy oricărui look relaxat din sezonul cald.

Pentru ţinutele glam, modelele de rochii de seară cu crăpătura pe picior sunt mult mai diverse. Recomandarea noastră este să optezi pentru o rochie simplă cu crăpătură, pentru că ai mai multe modalităţi de accesorizare la dispoziţie. O rochie neagră sau cele o rochie roşie lungă cu crăpătura reprezintă cele mai populare şi elegante opţiuni pentru petrecerile la care trebuie să participi. Rochiile lungi cu crăpătura pe picior au o notă aparte de senzualitate. Încearcă să eviţi rochiile lungi cu crăpătură, realizate din materiale precum crep sau jacquard, în favoarea sifonului sau satinului a căror textura fluidă şi uşoară le permite să-ţi urmeze armonios mişcările şi să-ţi învăluie delicat picioarele.

În cazul în care vrei să optezi pentru un look mai îndrăzneţ, poţi opta pentru o rochie deasupra genunchiului cu crăpătura pe picior.

Accesoriile potrivite

După alegerea rochiei, trebuie acordată importantă şi pentru alegerea pantofilor. Este bine cunoscut faptul că perechea nepotrivită de pantofi îţi poate ruina look-ul. La rochiile de seară poţi miza pentru pantofi nude stiletto, care se vor potrivi la orice rochie, de orice tip, de orice culoare, în timp ce pentru rochiile de zi, nişte pantofi sport, ghete sau botine până la gleznă se vor potrivi de minune.

În ceea ce priveşte bijuteriile, nu trebuie să îţi faci probleme. Rochia cu crăpătura pe picior este în sine o piesă statement, ceea ce înseamnă că nu ai nevoie de prea multe bijuterii pentru a o scoate în evidenţă. O pereche de cercei discreţi sunt ideali pentru o asemenea rochie.

În colecția noastră vei găsi o mulțime de modele de rochii cu crăpătură pe picior! Alege-ți favorita!

Sursa imagine cover: songofstyle.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *