Cele mai frumoase rame de ochelari

Cauți cele mai frumoase rame de ochelari?

Atunci trebuie să te gândești că poate ar fi bine să vezi care îți vin bine și nu neapărat care se poartă în acel sezon.

Cele mai frumoase rame de ochelari în 2021

Dacă e să ne raportăm la ce se poartă, putem identifica două extreme.

Ramele late, extravagante cu forme futuristice și la polul opus cele extrem de simple și subțiri. Când vine vorba de forme, eleganța este mereu marcată de liniile sinuoase și simple.

Pentru un look modern și tineresc, ramele groase cu forme extreme sau în culori puternice sunt cele mai potrivite.

Însă mai mereu ideea de a găsi cele mai frumoase rame pentru tine nu se rezumă la consultarea trendurilor și alegerea celui care îți place.

Ramele care îți pun frumusețea în evidență nu se găsesc neapărat în lista de trenduri ci mai degrabă într-un ghid de alegere a ramelor bazat pe forma feței.

Cum alegi cele mai frumoase rame în funcție de forma feței?

Cei mai norocoși sunt cei care au o față ovală. Fiind att de echilibrată, orice ramă ar putea să arate bine cu condiția ca lățimea să nu fie mai mare decât cea a tâmplelor. Ramele aviator, wayfarer sau chiar și ramele rotunde pot arăta foarte bine.

Fața rotundă trebuie să fie asociată cu o ramă finuță, nu foarte mare și nici foarte lată. Formele geometrice arată foarte bine atâta vreme cât nu sunt marica dimensiune.Lentilele hexagonale, cele cat-eye sau dreptungiulare dar înguste sunt cele mai potrivite.

Ramele cu linii fine, pe forme ușor rotunde sunt perfecte pentru o față pătrată. De evitat în acest caz sunt ramele mari cu excepția celor deschise la culoare, dar și a formelor pătrățoase.

O față alungită este avantajată de rame groase în partea de sus și mai înguste jos. Cele cu brațele decorate sunt la fel de potrivite deoarece atrag atenți către acele detalii.

Fața inimă are nevoie de rame ovale, dreptunghiulare, destul de discrete care nu atrag atenția către frunte sau laterale. Formele rotunde mici pot fi potrivite însă trebuie probați pentru a vedea exact dimensiunea lor.

Ramele de formă pătrată avantajează foarte bine forma de față triunghiulară deoarece creează un contrast frumos. Totuși, ramele supradimensionate trebuie evitate pentru a nu amplifica dimensiunea frunții.

Fața diamant în schimb trebuie asociată cu rame finuțe de formă ovală și niciodată cu cele pătrățoase sau mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *