Cercei Creole 2020 – Aur sau Argint?

Cerceii creole încă se poartă și probabil nu se vor demoda niciodată.

De ce poate fi o pereche de cercei creole atât de versatile și populare?

Forma elegantă de cerc sau semi-cerc în cazul cazul cerceilor semi-creole avantajează orice formă de față și se potrivesc la orice ocazie.

De la faimoasele creole de aur purtate de J-lo la începutul carierei sale când lansa piesa „My love don’t cost a thing” la cea mai recentă apariție pe covorul roșu a lui Natalie Portman purtând o pereche de cercei creole foarte fine și elegante, putem trage concluzia că acest tip de cercei este extrem de trendy.

Cerceii creole 2020

Marii designeri propun pentru 2020 în materie trenduri în bijuterii, cerceii creole de inspirație retro. De la formele micuțe precum cele care stau fix pe lobul urechii până la modele supradimensionate și decorate cu diverse pietre sau ornamente extravagante. Proenza Schouler, Versace sau Gucci au prezentate propunerilor lor pentru anul acesta și nu putem să nu ne entuziasmăm la vederea modelelor. Elegante, tinerești, extravagante pe alocuri.

Argint sau aur?

Când vine vorba de alegerea metalului din care să fie confecționați cerceii se ajunge mai degrabă la un compromis între buget, preferințe personale și bijuterii existente cu care se doresc a fi asortați. General vorbind, aurul este mai elegant ca și argintul însă depinde foarte și de modelul la care se face referința. Dacă vă doriți diversitate, atunci mai bine investiți în mai multe tipuri de cercei creole argint care să se potrivească pentru orice ocazie, cei de aur fiind simțitor mai scumpi. Cercei creole aur mici sunt cea mai bună variantă pentru o ținută elegantă de cocktail de exemplu. Creole de argint sunt mai practic pentru ținutele de zi cu zi.

Cercei creole întregi sau semi-cerc

Și aici este vorba de preferințe. Într-o perioadă se purtau cerceii mici, semi-cerc, iar apoi cei mari sau extrem de mari creole întregi subțiri. Dacă vă plac ambele stiluri, cea mai bună opțiune este să probați câteva perechi pentru a vedea care sunt mai comozi și care se potrivesc mai bine fizionomiei. De regulă cerceii creole de mici dimensiuni se potrivesc se potrivesc persoanelor cu față ovală îngustă, pe când celor cu față rotundă sau tip inimă le sunt recomandate mai mult modelele de mărime medie și puțin mai late.

Cum alegem o pereche de cercei să fie comozi

Cerceii comozi pot fi purtați ore în și sau chiar zile fără a vă deranja, insă nu toate modelele sunt la fel de comode. Dacă sunt grei, aceștia tind să devinp incomozi chair și după câteva zeci de minute de purtare. Cerceii mari se pot agâța de haine sau chiar de păr, iar cei mici pot deranja în timpul somnului dacă sunteți obișnuite să purtați cerceii tot timpul. Când îî alegeți este de preferat să optați pentru cerceii ușori și cât mai simpli ca și model. Pe lângă versatilitatea în asortare, sunt și mai durabili și mai comozi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *