Cercei mireasă – modele inedite!

După ce ai ales rochia de mireasă ideală pentru tine, urmează să alegi accesoriile potrivite. Deși pare simplu la prima vedere este posibil ca acest lucru să-ți dea adevărate bătăi de cap.

Pentru a găsi accesoriile potrivite trebuie să acorzi o importanță deosebită bijuteriilor.

Cum alegi cerceii potriviți?

Nu reprezintă o regulă, însă ar fi bine ca cerceii să fie aleși în funcție de rochia pe care o porți. Astfel, dacă rochia de mireasă este de un alb strălucitor, poți adăuga cercei mireasa de argint, aur alb sau perle.

În cazul în care rochia de mireasă este de un alb diamant, cel mai bine este să adaugi cercei de aur galben sau cercei cu perle aurii.

Iar dacă rochia este în nuanțe de roz, cele mai potrivite bijuterii vor fi cele din aur roz sau perle de aceeași culoare.

Un alt criteriu în funcție de care alegi cerceii pentru rochia de mireasă este modelul acesteia.

O rochie simplă permite cu ușurință accesorii mari. Astfel, poți opta pentru o pereche de cercei supradimensionați, de tip candelabru. Aceștia oferă un look sofisticat și elegant, în același timp.

O pereche de cercei mireasa din cristale este o alegere la fel de potrivită. Vei atrage, cu siguranță, fiecare privire și te vei simți cu adevărat specială.

 

În cazul în care rochia este personalizată, spre exemplu: cu spatele gol, de tip prințesă, de tip sirenă, cu tulle sau cu un decolteu adânc, este bine ca accesoriile să fie mai discrete.

Poți opta pentru o pereche de cercei din diamant, simpli și finuți. O altă opțiune este să alegi cerceii care au un design similar cu rochia de mireasă.

Dacă rochia pe care o vei purta are spatele gol, o pereche de cercei lungi și strălucitori se vor potrivi de minune în combinație cu aceasta.

Nu încărca ținuta

În cazul în care rochia de mireasă conține aplicații precum pietricele, dantelă, tulle sau altele, trebuie să pui un accent deosebit pe accesorizarea acesteia.

Cea mai importantă regulă este să nu încarci inutil ținuta. Întotdeauna simplitatea este mult mai apreciată.

Pentru a fi sigură că nu dai greș, poți alege cerceii potriviți în funcție de coafură. Este un mic truc după care te poți ghida pentru a avea un look apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *