Culoarea anului Veri Peri – Cum o asortezi

Veri Peri – îți provoacă creativitatea

Culoarea anului 2022 Pantone este Veri Peri, un violet albăstrui cu un subton de roșu.

Nuanța intrigă și oferă liniște în același timp. Provoacă creativitatea, conferă o alură jucăușă, dar și extravagantă și elegantă în același timp.

Practic nuanța este de fapt extrem de versatilă și adaptabilă la stilul personal.

Dacă nu ți neapărat să îți cumperi cele mai noi piese de îmbrăcăminte în culoarea anului, atunci poți miza cu succes pe accesorii precum genți de umăr, eșarfe de mătase, sau chiar palete de machiaj.

Piese de îmbrăcăminte în culoarea anului

Dacă e să alegi o rochie în nuanța Veri Peri trebuie să știi că restul accesoriilor trebuie să fie destul de simpliste. Ca și culori asortate, ar putea merge pe varianta alb sau negru ori o complementară precum galben sau portocaliu. Aici însă trebuie aleasă nuanța cu grijă pentru a nu face o asociere kitchioasă.

Împrimeuri cu Veri Peri

Cea mai simplă opțiune pentru a integra culoarea este de a găsi o piesă vestimentară sau un accesoriu care să o combine deja în imprimeu. Branduri precum Desigual sau Sinsay mereu adoptă trendurile în cele mai noi colecții, astfel poate fi destul de ușor de găsit o piesă frumoasă la un preț accesibil. În cazul în care alegi o astfel de variantă,evită altfel de imprimeuri în ținută pentru a nu aglomera vizual imaginea.

Genți și accesorii

Dacă preferi ținute monocromatice, atunci un accent de culoare precum o geantă Veri Peri sau o eșarfă de mătase în această nuanță ar putea fi alegerea perfectă. Alege un accesoriu simplu, cu o linie clasică sau un imprimeu discret dacă este vorba de eșarfă. Astfel culoarea va fi pusă în evidență și nu modelul complex al produsului, fiind și mai ușor de asortat în acest fel.

Palete de machiaj

Dacă culoarea anului este prea mult pentru tine, poți opta pentru o accesorizare temporară prin folosirea nuanțe în machiaj. Există multe palete de machiaj care merg pe anumite tonuri, iar astfel poți opta pentru o paletă complexă care cuprinde și Veri Peri. O altă variantă ar fi un tuș colorat în această nuanță. Machiaj simplist,  pe tonuri neutre și o linie de culoare ar da un aer fresh și modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *