Culorile anului 2021 – Cum le integrezi în garderobă?

Culorile anului 2021 sunt gri și galben – Ultimate Grey și Illuminating – nuanțe care emană căldură și optimism. Nuanța de galben este una luminoasă, veselă, care inspiră o atitudine pozitivă, în timp ce nuanța de gri este una solidă care inspiră încredere.

Însă cum procedăm atunci când vrem să includem aceste culori în garderobă? Dacă griul este un ton neutru care poate fi foarte simplu inclus în garderoba feminină, la galben este puțin mai greu, deoarece nu este o culoarea care place oricui și dacă exagerăm cu ea, putem da greș.

Cum includem galbenul deschis în garderobă?

Depinde foarte mult de preferințele personale, însă noi recomandăm să alegi o singură piesă în această culoare și să echilibrezi întreaga ținută cu piese în nuanțe neutre.

Spre exemplu, poți opta pentru o pereche de pantofi sport pe care să îi asortezi la niște blugi albi și un hoodie simplu gri, o rochie tip sacou galbenă dar asortată cu pantofi și accesorii nude, un tricou pe care să îl combini cu blugi albaștri și teniși albi, iar exemplele pot continua la nesfârșit.

 

Rochie galbenă 

Fustă galbenă 

Pantofi sport 

Rochie tricotată galbenă 

Pantofi sport 

Hoodie

Mai multe rochii galbene

MAI MULTE ACCESORII GALBENE

 

Cum includem griul în garderobă

Deja treaba este mai simplă! Poți alege o ținută complet gri dacă îți place această nuanță foarte mult, însă poți opta pentru tonuri diferite de gri, mai deschise și mai închise.

Poți, de asemenea, să alegi o ținută în mai multe nuanțe completată cu accesorii gri, sau poți alege o piesă vestimentară precum: tricou, pantaloni, trench gri asortate cu piese în alte culori. Posibilitățile sunt infinite.

 

 

Rochie gri elegantă

Rochie gri sport 

Teniși gri

Bluză gri 

Compleu gri 

Rucsac gri 

Mai multe rochii gri

Mai multe genți gri

 

Și mai știi ceva? Împreună, cele 2 culori vedetă ale anului 2021 arată extraordinar, așa că nu te da în lături de a combina griul cu galben în ținutele tale. În plus, un ton de galben nu strică în ținutele noastre, deoarece dă un aer vesel și jucăuș întregului ansamblu vestimentar.

Ție îți plac culorile anului 2021, alese de Pantone? Dacă da, cum alegi să le incluzi în garderobă?

Rochii galbene ⬇️

Bluze galbene ⬇️

Rochii gri ⬇️

Tricouri gri ⬇️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *