Cum ajungi la silueta mult dorită făcând sport acasă

Situația actuală ne împiedică să ne urmăm rutina pe care o aveam până în 2020, însă asta nu înseamnă că nu ne putem reorganiza.

Cu o investiție minimă în echipament sportiv, puțină organizare și multă ambiție, până la vară putem avea silueta pe care ne-o dorim.

În acest moment există numeroase programe și clipuri cu exerciții de unde ne putem inspira pentru a porni pe acest drum de a face sport acasă.

Echipament sportiv

Sigur că poți face sport în orice haină comodă, însă dacă  vrei rezultate optime și confort maxim, vei investi într-un echipament sportiv de calitate. Decathlon are o gamă largă de produse potrivite pentru orice tip de sport. Colanți fitness, pantaloni de yoga, bustiere, maieuri și tricouri tehnice, șosete și încălțăminte ușoară, potrivită pentru a face sport în casă. Un echipament complet poate ajunge și între 100-200 lei, în funcție de preferințe.

 

 

Haine fitness femei
Haine fitness bărbați

Accesorii fitness de la Decathlon

Se poate face mișcare chiar și într-o cameră mică, în sufragerie sau pe terasă. Nu este nevoie de spațiul foartemult. Primul pas este cumpărarea unei saltele de spumă pentru a aduce un plus de confort. În funcție de exercițiile preferate vom avea nevoie de câteva accesorii fitness. La Decathlon găsim aproape tot cene putem dori în materie de accesorii fitness la preșuri foarte accesibile.

Greutăț, benzi elastice, saci de greutăți pentru exerciții complexe tip crossfitness, mânere de flotări care ajută mult la menținerea unei poziții corecte, dar și alte echipamente mai mari dacă este cazul.  O bicicletă de cameră sau stepper este de folos când nedorim să facem exerciții tip cardio dar nu vrem să deranjăm vecinii sau să ieșim afară. O bandă de alergare ar fi la fel de utilă, dar este mult mai scumpă.

Accesorii fitness
Accesorii sport

Recuperare

După un antrenament intens, este bine să se facă o sesiune de masaj cu un roller, sau alte accesorii de masa sportiv. Astfel recuperarea va fi mai rapidă și mai ușoară, masajul sportiv  La început poate fi dureros, dar folosirea rollerelor este extrem de benifică pentru corp, la fel ca și o baie caldă cu sare Epsom.

Masaj sportiv

 

Nutriție

Mișcarea este foarte importantă, insă fără o dietă potrivită rezultatele se vor lăsa așteptate chiar și dacă rămânem consecvenți. Pe lângă o alimentație echilibrată cu un ușor deficit caloric dacă scopul este să scădem în greutate, este nevoie și de un aport optim de proteine. Pudre proteice, batoane și alte snakuri care pot ajuta în creșterea masei musculare astfel încât să putem ajunge la forma fizică dorită de noi.

Proteine

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *