Cum alegem hainele pentru școală

Începe noul an școlar și pe lângă organizarea cu distanțarea și protecția copiilor, acestora le trebuie rechizite, ghiozdane și haine potrivite pentru sezon.

Cum alegem hainele potrivite?

Chiar dacă poate avem tendința să le alegem pe criterii estetice, este mai important confortul pe care îl oferă și calitatea materialelor.

Ei vor petrece mult timp îmbrăcați în acealași haine, deci materialele naturale precum bumbacul sau inul sunt ideale.

Des se merge pe varianta de a cumpăra haine cu 1-2 numere mai mari pentru a-i fi bune mai mult timp. Este greșit de cele mai multe ori deoarece nu le vor oferii același confort și în plus, după un sezon de purtare este posibil să nici nu mai fie în cea mai bună stare.

 

Cumpărați din timp la reducere

Cea mai bună strategie pentru a cumpăra produse calitative la preț bun este de a face un plan și a urmări reducerile. Nu cu un an inainte, dar poate cu un sezon înainte. Pentru copii este destul de greu de cumpărat cu mult timp înainte deoarece cresc destul de mult în funcție de perioadă, insă cu puțin tact se poate. De multe ori mari branduri propun reduceri consistente chiar înainte de începerea școlii, fiind momentul ideal pentru a pregăti copiii pentru noul an școlar.

Haine sport comode sau haine cool urbane?

Chiar dacă copiii iubesc moda și există o continuă concurență între ei, blugii, jachetele de piele și bocancii grei nu sunt neapărat potriviți pentru școală. Seturi sport, treninguri, pantaloni comozi, treninguri și rochițe din bumbac pentru fete, alături de încălțăminte comodă precum pantofii sport sunt mai degrabă potrivite. Sigur că și în această categorie există variante cool care să îmbine cu succes aspectul estetic cu cel practic.

Un simplu truc pentru a crea o ținută simpatică este de a încerca asortarea hainelor cu ghiozdanul și încălțămintea. De la o vârstă este important și imprimeul de pe șosete pentru a evita conflictele între colegi. Sigur că totul depinde și de colectiv, însă este bine de luat în calcul și acest aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *