Cum alegi un parfum Calvin Klein

Parfumurile Calvin Klein sunt foarte populare atât în rândul bărbaților cât și în rândul femeilor.

Aromele clasice cu tentă modernă și prețurile mai mult decât accesibile le ridică în topul celor mai dorite parfumuri.

Calvin Klein, un brand american care s-a făcut cunoscut datorită jachetelor versatile, dar care a reușit treptat să se facă cunoscut și pentru colecțiile de accesorii, pantofi, parfumuri dar și bijuterii.

De-a lungul anilor CK a mizat pe linii simple, clasice, cu o eleganță subtilă și note de modernism. Atât piesele vestimentare cât și accesoriile, încălțămintea sau parfumurile sunt potrivite pentru toate vârstele.

Datorită gamei largi de parfumuri Calvin Klein, oricine își poate găsi o aromă potrivită stilului personal.

 

Cum se poate alege un parfum Calvin Klein pentru cadou

De reținut este faptul că același parfum poate mirosii diferit pe fiecare persoană datorită diferenței de PH și al alimentelor consumate.

În cazul persoanelor cu PH mai acid se recomandă parfumurile mai grele, cu note condimentate, vanilate și lemnoase. Pe când celor cu PH alcalin li se potrivesc mai multe parfumurile fresh, florale, cu note de citrice.

Dacă căutați Calvin Klein parfum puteți găsi peste 161 de variante de parfumuri scoase din 1978 și până acum.

Pentru doamne, cele mai interesante variante sunt: Calvin Klein Contradiction, Obsession parfum, parfum Eternity sau clasicul CK One.

 

Calvin Klein Contradiction

Un parfum floral, lemnos cu note discrete de mosc, lansat în 1998. Un parfum ceva mai sobru și elegant care se potrivește mai mult pentru ocazii speciale decât de zi cu zi. Este des folosit de către doamnele elegante care preferă parfumurile sobre.

Calvin Klein parfum Obsession

Lansat în 1985 are note verzi de citrice, busuioc și lămâie pe când notele de bază sunt reprezentate de ambra, mosc și tămâie. Ceva mai fresh decât Contradiction, dar nu la fel de versatil ca și Eternity.

 

Bărbații iubesc notele fresh, astfel edițiile CK one, Euphoria men, Obsession for men, Reveal men .

Ck One Unisex

Un parfum citric, unisex lansat în 1994. Este un parfum foarte fresh cu note de ananas, papaya, lămâie și note de bază cu ceai verde și lichen. Este ideal pentru vară și constituie o variantă bună ca și cadou.

Obsession for men

Acesta este un parfum mult mai elegant și pretențios care se potrivește domnilor sobrii. Lemnul de santal, moscul șisi bergamot se fac simțite făcând acest parfum sp fie extrem de distinct.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *