Cum porţi bluza din mătase

Idei pentru o primăvară stilată

Mătasea este un material care încă din cele mai vechi timpuri a emanat eleganță şi rafinament. În zilele noastre, bluza din mătase este o piesă vestimentară esenţială pentru orice femeie, având în vedere că poate fi cu uşurinţă încadrată în cele 3 stiluri vestimentare: casual, business, elegant.

 

O bluză din mătase se potriveşte de minune în ţinutele de primăvară şi de vară.

 

Pentru că primăvara deja şi-a intrat în rol, noi îţi propunem câteva ţinute care au ca piesă principală bluza din mătase.

 

Sunt ţinute simple, comode, dar care reuşesc să te scoată în evidenţă prin includerea în vestimentaţie a unor bijuterii şi accesorii-cheie: geanți de umăr mini, curele subţiri din piele, coliere opulentecercei tip ciucure, bijuterii finuţe.

 

Sursa imaginii: justtrendygirls.com

Ţinuta de zi

 

Ţinutele de iarnă sunt de obicei sobre şi noi, femeile, aşteptăm cu sufletul la gură venirea anotimpului cald pentru a putea include în vestimentaţia noastră piese vaporoase, feminine şi pastelate.

 

O ţinută casual-chic demnă de multe priviri admirative va fi compusă dintr-o pereche de pantaloni verzui, în armonie cu natura care începe să prindă viaţă, o bluză albă din mătase, un cardigan şi o pereche de balerini cu botul ascuţit sau nişte pantofi cu toc mediu.

 

O altă ţinută casual cu o notă romantică implică o bluză din mătase cu imprimeu floral şi nişte blugi clasici. Ca accesorii optează pentru o geantă de umăr şi nişte cercei tip ciucure.

 

 

Sursa imaginii: larisacostea.com

Sursa imaginii: ariadibari.com

 

Blouse design Idea and Inspiration 027 – Trend

Sursa imaginii: pinterest.com

 

Ţinuta de birou

 

Pentru birou alege o bluză din mătase în următoarele nuanţe: alb, bej, albastru deschis, gri, roz şi asorteaz-o cu pantaloni negri simpli sau cu fuste creion. La capitolul încălţăminte optează pentru balerini sau pantofi cu toc mediu.

 

 

Sursa imaginii: thedashofdarling.com

Sursa imaginii: pinterest.com

Ţinuta de seară

 

Cum bluza din mătase este o adevărată bijuterie, este ideală pentru o ţinută de seară. Se poate purta cu fuste din tul, fuste creion, fuste mini, pantaloni evazaţi sau pantaloni clasici din stofă şi desigur, cu pantofi sau sandale cu toc înalt.

 

O poţi include în combinaţii vestimentare de toate felurile, atât cu tentă vintage, cât şi cu tentă modernă, foarte sofisticată.

 

Sursa imaginii: pinterest.com

Sursa imaginii: styleoholic.com

 

Orice bluză din mătase alegi să porţi în acest anotimp, cu siguranţă nu vei da greş. Poţi opta pentru modele simple, într-o singură culoare sau pentru bluze din mătase cu imprimeu floral, perfecte pentru sezon.

 

Dacă ai deja în garderoba o bluză de mătase, spune-ne: tu cum alegi să o porţi?