Cum porți o fustă neagră? Sfaturi pentru cele mai chic ținute

-9%
359.00 lei
-47%
79.00 lei
-5%
104.99 lei
-40%
-6%
149.99 lei
-6%
149.99 lei
-17%
115.00 lei
-18%
113.00 lei
-6%
84.99 lei
-4%
-4%
134.99 lei
-5%
199.99 lei
-9%
425.00 lei
-9%
149.00 lei
-10%
-9%
222.00 lei
-67%
-54%
59.00 lei

Fusta neagra câștigă tot mai multă popularitate, iar motivul este unul simplu. Este o piesă vestimentară basic, pe care o poți purta în foarte multe ținute, indiferent de sezon. Aceasta se poate asorta cu pulovere, malete, tricouri, bluze elegante, încălțăminte sport sau elegantă. Această fustă îți permite să îmbini foarte multe stiluri.

Cu cât mai multă imaginație, cu atât mai bine. Modalități de a asorta fusta neagră pentru cele mai cool ținute

  • O fustă neagră scurtă se va potrivi de minune pentru ținutele de zi sau de seară. Pentru un look potrivit sezonului rece poți opta pentru o fustă tricotată pe care să o asortezi cu un pulover supradimensionat și cu botine cu toc înalt sau cizme peste genunchi. Un asemenea outfit este ideal pentru o ieșire cu prietenele în oraș sau pentru un date.
  • O fustă neagră midi se poate purta cu succes în ținutele de birou. Se poate asorta cu o cămașă sau cu o maletă simplă, dar va arăta minunat și în combinație cu un pulover, pentru zilele mai reci din sezon. Ca accesorii, niște cercei rotunzi sau cu perle și o pereche de botine înalte vor completa perfect un asemenea outfit.
  • Pentru o ținută de efect potrivită pentru o seară deosebită poți alege o fustă de piele neagră. Va arăta superb combinată cu un bodysuit cu dantelă și cu niște pantofi stiletto, botine înalte sau cizme peste genunchi, în funcție de preferințe.

Fusta neagra – una dintre cele mai versatile piese vestimentare din garderoba feminină

Fusta neagra este una dintre cele mai versatile piese vestimentare din garderoba feminină. Există o mulțime de posibilități pentru a integra această fustă în diverse ținute, fie ele de zi, office sau de seară.

Pentru ținute foarte reușite, trebuie să se țină cont și de modelul fustei, pentru a-ți pune în valoare silueta. Spre exemplu, femeile care au câteva kilograme în plus, vor fi avantajate de fustele în stil cloș. Dacă dimpotrivă, ai o siluetă filiformă, alege pentru o fustă cu mai multe volane pentru a crea senzația de volum, de plin. Fustele plisate, de asemenea, vor avantaja aproape toate siluetele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *