Cum porţi o rochie bleumarin

-48%
-47%
-53%
-30%
-40%
-40%

Bleumarin este nuanţa pentru care foarte multe femei optează atunci când vine vorba de adoptarea unei ţinute elegante. O rochie bleumarin denotă eleganță şi rafinament, fiind şi foarte versatilă, ceea ce o face perfectă pentru orice femeie îşi doreşte în garderobă o rochie pe care să o poarte de mai multe ori, şi să nu rămână uitată într-un colţ din dulap.

3 tipuri de rochii bleumarin

O rochie bleumarin scurtă, simplă, este perfectă atât pentru ţinutele casual, însă şi pentru cele mai elegante. Pentru o ţinută mai relaxată, de zi, poţi purta rochia cu sandale cu talpa plată în stil minimalist sau cu balerini în zilele călduroase, și cu botine cu toc mediu când frigul se aşterne. Pentru ţinutele elegante, asortează rochia scurtă bleumarin cu pantofi cu toc înalt, botine cu toc înalt sau cizme peste genunchi cu toc înalt.

Sursa: settingthebarreblog.com

Rochia midi

Rochia midi bleumarin este ideală atât pentru ţinutele office, cât şi pentru cele de seară. Desigur, modelul trebuie să difere. Aşa că pentru ţinuta de birou îţi recomandăm să alegi o rochie conică, dreaptă sau petrecută, în timp ce pentru ţinuta de seară un model tip baby-doll este perfect. Iar dacă pentru ţinutele de birou rochia bleumarin este indicat să fie simplă, pentru cele de seară, o rochie bleumarin cu aplicaţii precum: pene, perle, ţinte, nu trebuie să îţi lipsească.

Sursa: pinterest.com

Un eveniment rafinat necesită o ţinută pe măsură, aşa că dacă vrei să străluceşti, o rochie bleumarin lungă este exact elementul cheie care trebuie să se afle în garderoba ta. Poţi alege un model fără mâneci şi cu pene la umeri pentru un plus de rafinament, o rochie lungă cu crăpătura pe picior, o rochie lungă bleumarin tip sirenă, sau o rochie bleumarin lungă tip princess. Orice model ai alege, nu încape îndoială că vei reuşi să atragi toate privirile la orice petrecere.

Sursa: pinterest.com

Accesorizare

Cel mai bine rochia bleumarin arată asortată cu pantofi nude, însă nici pantofii negri nu sunt de neglijat. La capitolul bijuterii, dacă rochia este simplă, poţi miza pe bijuterii opulente – cercei sau coliere statement, în timp ce dacă rochia este mai sofisticată, o pereche de cercei delicaţi sunt cei mai potriviţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *