Cum să îţi petreci seara de Sfântul Valentin

Cele mai plăcute moduri de a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor

Este minunat să petreci sărbătoarea de Sfântul Valentin alături de persoana iubită, însă dacă se întâmplă să nu fii cu cineva în această perioadă nu te demoraliza. Ştim nişte modalităţi minunate de a face din această sărbatoare una specială chiar dacă ai sau nu un partener.

O seară cu prietenele 

Chiar dacă nu ai o întâlnire romantică, asta nu înseamnă că trebuie să stai singură în casă, uitându-te tristă la filme de dragoste şi mâncând îngheţată. Nu este nimic mai plăcut decât să petreci momente de relaxare alături de cele mai bune prietene. Puteţi merge să vă relaxaţi la un spa, puteţi alege să vizionaţi o comedie spumoasă la cinema sau de ce să spunem nu unei sesiuni de shopping. La final vă puteţi delecta simţurile cu nişte cocktailuri de sezon. Totuşi, nu uita de ţinută! Încearcă un look relaxat, personalizat, care să includă totuşi câteva detalii demne de ziua îndrăgostiţilor: inimioare sau culoarea roşie.

Sursa: shoeperwoman.com

Sursa: crafthubs.com

Pulovere chic

O seară acasă

Ai rămas totuşi singură acasă pentru că toate prietenele petrec cu partenerii lor? Nicio problemă! Fii creativă şi ocupă-ţi timpul cu activităţi distractive: pune-ţi muzica de calitate, fă-ţi o baie relaxantă cu multă spumă şi nu uita să îţi aprinzi nişte lumânări parfumate cu miros de iarnă: scorţişoară sau portocale. Te poţi uita la serialul preferat sau poţi citi revista preferată de modă. Tu cu gândurile tale, în care să nu intervină nimeni şi timpul să se oprească în loc. În plus, fiecare dintre noi are nevoie de momente de relaxare, însă uneori nimic nu se poate compara cu intimitatea propriului cămin. Fii relaxată şi adoptă o ţinută pe măsură: eşti singură acasă şi trebuie să fii cât mai comodă, aşa că poartă doar o pereche de pantaloni scurţi lejeri şi un tricou, sau pijamale.

Sursa: pinterest.com

Pijamale dama

Cina cu iubitul

Dacă petreci cu iubitul de Sfântul Valentin, presiunea este puţin mai mare deoarece fiecare femeie doreşte să arate impecabil: coafură, manichiură, ţinută – totul trebuie să fie perfect. Oricare ar fi programul vostru: cina la un restaurant luxos, o seară la teatru, la cinema, sau o cină romantică la lumina lumânărilor acasă, trebuie să alegi un look pe măsură. Alege o ţinută lady-like în nuanţe potrivite sărbătorii precum: roz, roşu, alb sau tonuri nude şi personalizeaz-o după propriul gust. Nu uita de manichiură, şi desigur de coafură – nişte bucle lejere vor fi cea mai inspirată alegere pentru un look romantic.

Sursa: lateafternoonblog.com

Rochii rosii perfecte pentru Sf. Valentin

Sursa: Pinterest.com

Rochia nude

Ziua de Sfântul Valentin trebuie să fie un motiv de sărbătoare indiferent de modul în care o vei petrece. În plus, este ocazia perfectă pentru a scoate la iveală firea romantică şi pasională din tine!