Cum să porți cu stil o rochie argintie?

-43%
-50%
379.00 lei 189.00 lei
-50%
409.00 lei 204.00 lei
-20%
-41%
-34%
319.00 lei 209.00 lei
-50%
-31%
-20%
-50%
-65%
-20%
-50%
289.99 lei 145.00 lei
-32%
339.00 lei 229.00 lei
-37%
269.00 lei 169.00 lei

Rochia argintie reprezintă o alegere îndrăzneață și cu stil. Aceasta poate fi vedeta oricărei petreceri, ieșind întotdeauna în evidență.

O rochie argintie nu trece niciodată neobservată, tocmai de aceea trebuie să pui un accent deosebit pe accesorizarea acesteia.

Ce pantofi poți integra la o rochie argintie?

Pentru a oferi strălucire ținutei, alege să porți o pereche de pantofi argintii cu toc. Astfel, ținuta ta va fi în totalitate argintie și te poți bucura de un look impecabil, care nu are cum să dea greș.

O altă alegere de încălțăminte poate fi o pereche de pantofi stiletto nude. Aceștia sunt discreți și se asortează aproape la orice. Decât să riști să ai o ținută nepotrivită, poți profita de versatilitatea acestor pantofi și poți fi sigură că faci alegerea corectă.

Dacă ești adepta ținutelor îndrăznețe, poți opta pentru o pereche de pantofi roșii. Această combinație oferă ținutei o pată de culoare și feminitate.

Cum accesorizezi o rochie argintie?

Potrivită pentru orice eveniment, rochia argintie este alegerea ideală în special pentru petreceri. Cu ajutorul acesteia vei avea un look strălucitor și îndrăzneț.

De cele mai multe ori, o accesorizare discretă reprezintă cea mai bună opțiune deoarece culoarea rochiei este deja destul de evidențiată.

Poți opta pentru un colier statement de culoare albastră pentru a crea o combinație de culori inedită și frumoasă.

O pereche de cercei de tip candelabru se asortează perfect unei astfel de rochii, în cazul în care aceasta este simplă și nu conține prea multe aplicații.

Cert este că accesoriile albastre oferă accente senzaționale ținutei și te fac să strălucești.

Ce machiaj se potrivește rochiei argintii?

În materie de machiaj este de preferat să eviți culorile mult prea stridente deoarece rochia argintie iese deja destul de mult în evidență.

Un machiaj cât mai natural și discret este cea mai bună alegere pentru o astfel de ținută.

Cât despre coafură, posibilitățile sunt diversificate, în funcție de modelul rochiei.

Dacă alegi să porți o rochie cu spatele gol, cel mai bine este să-ți aranjezi părul sub forma unui coc. Astfel, oferi eleganță și senzualitate întregii ținute.

Dacă rochia pe care o porți este cu umerii goi, cea mai potrivită coafură este părul ondulat. Astfel, vei avea un look natural, elegant și sexy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *