Deichmann

PRODUSE CCC

Produse CCC disponibile pe StylishCircle

Pantofi cu toc CCC

Pantofi sport CCC

Sandale CCC

Botine CCC

Produse CCC

CCC reprezintă unul dintre cele mai populare magazine de încălţăminte din ultima vreme. Nici nu ne mirăm, din moment ce încălţămintea este foarte calitativă, putând rezista multe sezoane la rând, iar modelele sunt dintre cele mai actuale şi stilate.

Pantofi cu toc pentru ţinute elegante

Pantofii cu toc de la Deichmann și CCC sunt clasici, ceea ce înseamnă că se potrivesc de minune la cât mai multe ţinute în tendinţe. De la rochii cu diverse aplicaţii pompoase, până la rochii clasice, pantofii simpli sunt ideali. Poţi miza pe modele de pantofi negri, roşii sau nude care pot fi incluşi în orice fel de outfituri, de la cele casual-chic, până la cele office sau rafinate, de seară.

Cei mai chic pantofi cu toc pe care o femeie îi poate avea în garderoba sunt pantofii stiletto. Aceştia arată perfect în orice ţinută de seară! Pentru a fii sigură că vei putea purta pantofii stiletto aleşi în cât mai multe combinaţii, îţi recomandăm să alegi nuanţe precum: negru, bej sau chiar roşu.

Pantofi sport de la branduri cunoscute

Deichmann și CCC îţi pun la dispoziţie şi o mulţime de modele de pantofi sport de la branduri precum Nike sau Adidas. Poţi miza pe modele simple, albe, care să se potrivească la cât mai multe ţinute pe care le ai deja în garderoba, sau poţi opta pentru modele cu aplicaţii pe care să le porţi la outfit-uri mai nonconformiste.

Botine pentru o toamnă colorată

Botinele sunt, fără îndoială, vedetele sezonului. În funcţie de preferinţele personale, vei putea miza pe modele simple sau pe modele cu franjuri, colorate sau cu diverse aplicaţii. Culorile cele mai populare pentru botine sunt: negru, camel, cappuccino sau chiar portocaliu, însă dacă vrei să ieşi din tipare, poţi alege modele cu imprimeu de şarpe, leorapd, sau în culori puternice, precum: roşu intens, verde smarald, fucsia. Nu încape îndoială că aşa vei ieşi în evidenţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *