Forcapil – Remedii pentru căderea părului

Te regăsești în situația în care nu știi ce să mai faci cu părul tău? Încerci tot felul de măști și șampoane, însă fără vreun rezultat? Află că multe dintre femei se confruntă cu aceeași problemă. Dacă simți că părul a început să îți cadă mai mult decât de obicei, este uscat sau degradat, atunci este timpul să-ți schimbi rutina de îngrijire a acestuia. Cu ajutorul Forcapil poți obține din nou un păr frumos și sănătos.

Ce este Forcapil?

Acest produs este un supliment alimentar ce ajută la regenerarea părului și unghiilor. Acesta reprezintă soluția în lupta căderii părului indiferent de cauză. Cele mai frecvente situații pentru care te confrunți cu această problemă pot fi: stresul, oboseala, regimul alimentar dezechilibrat, deficitul de vitamine sau cantitatea excesivă de sebum la nivelul scalpului.

Suplimentul alimentar Forcapil pastile conține vitamine precum: Vitamina B5, Vitamina D3, Vitamina B9, însă și biotină, L-cistidă, L-metionina, oxid de zinc, celuloză și stearat de magneziu.

Tipuri de produs

În acest moment, poți opta pentru patru variante ale produsului: Forcapil verde (hair activ), Forcapil albastru, Forcapil loțiune sau Forcapil Șampon.

 

 

Diferența dintre produse

Cel albastru albastru este recomandat atât pentru păr, cât și pentru unghii. Acesta stabilește vitalitatea și strălucirea părului și întărește unghiile. Se administrează câte două pastile pe zi cu un pahar de apă, pentru o perioadă de 2-4 luni.

Cel verde verde este recomandat doar pentru îngrijirea părului. Față de produsul precedent, acesta conține în plus extract de rucola ce contribuie la creșterea părului și pudră de coada-calului ce ajută la rezistența acestuia. Se administrează un singur comprimat pe zi cu un pahar de apă, la micul dejun.

Forcapil sampon este cel mai nou produs din gamă, conceput special pentru a oferi părului rezistență, vitalitate și protecție. Produsul conține keratină hidrolizată, Panthenol și o compoziție majoră a coenzimei A. Toate aceste ingrediente ajută la consolidarea firului de păr, previne ruperea acestuia și îl hrănește în profunzime.

Forcapil preț

Pentru acest produs prețul diferă deoarece găsești mai multe variante ale acestuia. Spre exemplu, Forcapil 60 capsule poate fi găsit începând cu prețul de 35 de lei, iar Forcapil 180 capsule începând cu prețul de 80 de lei.

Forcapil păreri

O mulțime de femei se declară mulțumite de rezultatele acestui produs. Forcapil păr și unghii hrănește și îngrijește părul, conferă mai multă strălucire, iar firul de păr este mult mai rezistent. Ca orice alt produs, acesta trebuie administrat corect și la timp. Pentru a te bucura de rezultate vizibile este recomandat pentru a fi administrat timp de 3 luni. Acesta poate fi folosit alături de alte produse pentru îngrijirea părului.

2 thoughts on “Forcapil – Remedii pentru căderea părului

  1. Pingback: Coafuri de nunta stilate – Adriana Delia Barar's RO Blog

  2. Pingback: Cum să-ți îngrijești părul – trucuri și recomandări - Anatomie si Fiziologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *