Fuste maxi de iarnă

Combinații în trend pentru o iarnă cool

O fustă lungă, vaporoasă, este la prima vedere esenţa verii. Rareori ne-o putem închipui într-un alt context, spre exemplu purtată în mijlocul iernii când nu vrei altceva decât să pui pe tine cel mai gros palton şi cele mai călduroase cizme pentru a ţine departe frigul necruţător.

Cu toate acestea, dacă se renunţă la preconcepţii, fusta maxi se poate încadra la fel de bine şi în decorul îngheţat al iernii, atâta timp cât îi alăturam articolele vestimentare potrivite. Desigur că nu o vei purta fără nimic pe sub! Layeringul este cheia unor ţinute stilate şi de succes pe timpul iernii.

Fuste maxi de iarnă? Iată ce combinaţii poţi face:

Ai nevoie de un palton pe măsură

Optează pentru o fustă maxi plisată şi adăugă un palton călduros de lungime medie. Este important să ai în vedere faptul că oricât de tentant ar fi să te înveleşti într-un palton oversized efectele stilistice nu vor fi niciodată cele dorite.

 

Sursa: pinterest.com

Poartă fusta maxi cu un pulover călduros

Dacă eşti foarte înaltă îţi poţi permite să mizezi pe un pulover supradimensionat, însă dacă eşti mai mică de înălţime alege un pulover mulat pe gât, pe care să îl introduci în fustă. Alături de nişte botine cu toc şi cu o pălărie chic, vei fi pregătită să înfrunţi temperaturile scăzute ale iernii.

 

Sursa: closetfulofclothes.com

 

Combină fusta maxi cu o jachetă parka cu guler de blană

Fiind foarte la modă, jacheta parka arată foarte bine în majoritatea combinaţiilor casual, casual-chic şi nonconformiste. Asortând parka cu o fustă maxi vei obţine  o ţinută cu influenţe feminine, un mix de stiluri care te va scoate din anonimat.

 

Sursa: pinterest.com

Fusta maxi şi geacă de piele = cea mai cool combinaţie

Desigur că în iernile reci nu îţi poţi permite să porţi o jachetă de piele. Însă dacă vremea este prietenoasă şi soarele străluceşte puternic pe cer, combină o fustă maxi intr-o culoare neutră cu botine cu toc în acelaşi ton şi cu o jachetă de piele. Vei obţine un look cu uşoare accente rock.

 

Sursa: fabyoubliss.com

 

Fusta maxi şi cizmele lungi

O fustă maxi cu crăpătură pe picior purtată alături de nişte cizme lungi peste genunchi nu va face altceva decât să strige “sexy”. Desigur, poţi adăuga nişte dresuri mate de nuanţa pielii şi un pulover călduros. Iarna nu va avea niciun cuvânt de spus în faţa ta!

 

Sursa: pinterest.com

 

Dacă nu te-ai convins că fusta maxi este o piesă vestimentară potrivită pentru iarnă, încearcă una din combinaţiile de mai sus. Vei rămâne uimită de cât de multe priviri vei întoarce!

 

Sursa imaginii cover: Pinterest.com