Genți chic pentru un look mereu în tendințe

Chiar daca anul acesta a fost unul mai greu și nu am putut ieși foarte mult, geanta tot rămâne un accesoriu de nelipsit, având în vedere o luam cu noi peste tot.Asta înseamnă niciunei femei nu îi strica o geantă în plus în garderobă.

Geanta potrivită stilului personal poate eleveze orice tip de ținută, fie de zi sau de seară. Poți miza fie pe modele simple, perfecte pentru ținutele casual sau modele mai glam, ideale pentru ținute de seară.

Gențile #WeVelvet sunt potrivite pentru toate ocaziile. Foarte versatile, acestea oferă posibilități nenumărate de asortare. Merg perfect la ținutele de zi cu zi, de birou, întâlniri formale, întâlniri cu prietenii sau chiar evenimente formale sau glam.

Genți chic pentru femei stilate

Dacă ești genul de persoană care preferă ținutele clasice, atunci optează pentru o geantă cu model atemporal, neagră, roșie, bej, sau albă pentru a o putea include în cât mai multe combinații vestimentare.

În schimb, daca esti mai nonconformistă, vei găsi o mulțime de modele în culori vibrante și cu un design deosebit, care vor putea pune în evidență chiar și cele mai simple ținute.

Dacă ești adepta stiulului casual cu accente sport, atunci poți alege chiar și un rucsac simplu, cu un design modern realizat din materiale de calitate. Rucsacul poate fi un accesoriu foarte practic, mai ales daca știi că trebuie să cari multe lucruri cu tine de-a lungul zilei.

Indiferent ce produs #WeVelvet alegi, cu siguranță iți aduce o mulțime de priviri admirative! Geanta și pantofii nu trebuie neapărat se asorteze – acest trend este de mult uitat, așa poți iți alegi liniștită orice geantă iți face cu ochiul, fară iți faci probleme nu se va potrivi cu pantofii pe care îi deții deja.

În completarea look-ului de zi cu zi, poți adăuga o pereche de ochelari de soare sau un ceas cu design modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *