Genti dama ieftine

-39%
-33%
-33%
-32%
-33%
-32%
-35%
-33%

Dacă faci muncă de birou, sau pur si simplu iti cauti elementul cheie care sa iti eleveze ținutele de zi si de seară, cu siguranţă accesoriul care nu trebuie să îţi lipsească este geanta. O geantă este esenţială pentru a-ţi căra cu tine un carnețel, un pix pentru a lua notiţe, câteva produse de machiaj, o oglindă si chiar un snack. Desigur, depinde de ocazie, pentru ca in geanta mini pentru ținutele de seară nu poti lua cu tine prea multe lucruri.

Să vedem cum îţi alegi o geantă perfectă pentru nevoile tale:

Atunci cand iti cumperi o geantă alege înțelept! Este important ca geanta aleasă să fie realizată dintr-un material de calitate, precum pielea. Chiar dacă este ceva mai scumpă, nu încape îndoială ca vei putea purta geanta cât mai mult timp.

Foarte important este si modul in care geanta este compartimentată: vei avea nevoie de cel putin un buzunar exterior pentru telefon şi chei şi macar unul interior. Noi credem că cu cât mai multe buzunare are o geantă, cu atât mai bine, deoarece îţi vei putea păstra lucrurile foarte bine organizate.

Poti alege si o geantă cu curele de umăr detaşabile. Astfel, va fi mai uşor de purtat.

Alege modele atemporale

În ceea ce privește gama de culori, recomandarea noastra este sa nu ții neaparat cont de tendinte. Daca gențile in culori neon sunt la modă, iar tu nu ai cu ce să le porți, nu iși are sensul sa iți cumperi. Orientează-te la o geantă care sa se potriveasca la fix cu culorile hainelor pe care le ai deja in garderobă. Poţi opta, de asemenea pentru nuanţe precum: vişiniu, bleumarin, verde închis, culori care vor reusi sa adauge o pată de culoare chiar si celor mai monotone tinute.

Geanta si pantofii nu trebuie neaparat să se asorteze. Acel trend este de mult timp uitat, insa daca te simti mai confortabil să îți alegi o geanta nude si niste pantofi nude, go for it! Sandalele minimaliste sunt cele care se potrivesc de minune la o mulțime de modele de genți, iar un ceas bine ales va completa cu succes orice ținută!

Îți punem la dispoziție o colecție cu cele mai cool modele de genti dama ieftine. Alege-ți favorita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *