Haine potrivite pentru vremea rece

Cum te îmbraci cu stil pe vreme rece

 

Ce îţi poate schimba starea proastă dintr-o zi întunecată de iarnă? O ţinută în care să te simţi excelent şi care să te protejeze de frigul de afară.

Sursa: pinmakeuptips.com

Iată care ar fi cele mai potrivite piese vestimentare pentru o iarnă geroasă:

1. Paltonul

Este piesa esenţială a sezonului, iar în funcţie de modelul ales poţi transmite eleganţă şi feminintate. Alege o nuanţă vie precum rozul pentru a stârni priviri admirative. Când totul este mohorât un palton roz în combinaţie cu alte piese de iarnă în nuanţe de gri poate fi reţeta fericirii. Dacă totuşi preferi stilul minimalist optează penru un palton masculin în culori neutre.

Sursa: pink-wish.com

Sursa: mywonderfulworldket.blogspot.ro

3. Sursa: mywonderfulworldket.blogspot.ro

2. Puloverul supradimensionat

A devenit cu uşurinţă o piesă statement şi îşi poate găsi locul în ţinute casual, de cocktail sau office. În sezonul rece poţi purta puloverul supradimensionat peste camasi albe sau cadrilate, peste bluze cu maletă, peste rochii, în combinaţie cu jachete scurte, cambrate sau cu mantouri supradimensionate. Cu o asemenea piesă vestimentară vei oferi dimensiune look-ului tău şi vei stârni interesul tuturor.

Sursa: stylecaster.com

Sursa: trendstylez.com

3. Pantalonii din catifea

Catifeaua este cel mai în vogă material al sezonului. Dacă eşti o adevărată fashionistă trebuie neapărat să îţi îmbogăţeşti garderoba cu o pereche de pantaloni de catifea. Poţi alege modele pană sau skinny, de preferat în nuanţe neutre: gri, negru sau maro. Dacă eşti mai curajoasă poţi opta şi pentru culori mai deosebite precum: crem, roz pal, piersică sau albastru deschis. Pe lângă că arată extraordinar de bine, acest tip de pantaloni îţi vor ţine de cald toată iarna.

Sursa: becomechic.com

Sursa: ellecanada.com

4. Helanca

Chiar dacă este văzută ca o piesă vestimentară lipsită de personalitate, helanca a revenit pe scena modei, transformându-se în piesa de rezistenţă a garderobei minimaliste. În plus, aceasta face notă bună cu majoritatea pieselor forţă ale ultimelor sezoane. O poţi purta cu o pereche de blugi boyfriend, pantaloni cullotes, sau pur şi simplu alăturată unei fuste din piele strâmte şi unui pulover supradimensionat.

Sursa: harpersbazaar.com

 

Desigur, nu trebuie să uităm de accesorii: o eşarfă călduroasă sau un fular tricotat, mănuşile tricotate şi o pălărie chic pot să aducă farmec oricărei ţinute.

Voi cum vă protejaţi de frigul iernii?