Inimioare din pâine prăjită, cafea şi multă dragoste

Mic dejun rapid şi delicios: inimioare din pâine prăjită cu zahăr brun şi scorţişoară

Februarie este luna iubirii, luna în care Cupidon jonglează cu săgeţile şi din când în când mai nimereşte şi prin bucătăria noastră, aruncând un strop de dragoste în reţetele pe care le preparăm.

Dacă nu ştii ce desert să îi pregăteşti persoanei iubite de Valentine’s day noi te sfătuim să încerci inimioarele din pâine prăjită. Este o reţetă simplă, rapidă şi nu necesită mult timp petrecut în bucătărie. Este ideală dacă vrei să îi faci o surpriză plăcută persoanei dragi, servindu-i micul dejun în pat, alaturi de o cafea fierbinte. Cu siguranţă îşi va începe ziua zâmbind!

Paşii pe care trebuie să îi parcurgi sunt aproape identici cu cei pe care îi urmezi pentru prepararea pâinii prăjite. Singura diferenţă constă în faptul că pâinea va fi decupată în formă de inimioare pe care le vei îmbrăca în zahăr brun şi scorţişoară.

Sursa: omgchocolatedesserts.com

Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru a crea un desert fabulos:

  • 3 felii de paine
  • 1 ou mare
  • O lingură de lapte
  • Câţiva stropi de vanilie
  • Un praf de sare
  • 2 linguri de unt folosit la prăjit
  • 2 linguri de zahăr brun
  • Un sfert de lingura de scorţişoară
  • Nutella sau sirop de arţar

Cu siguranţă ştii cum se prepară pâinea prăjită. Cel mai bine este să pregăteşti pâinea cu 1 zi înainte. Foloseşte o formă de prăjituri pentru a decupa inimioarele şi lasă-le pe un şerveţel peste noapte. În acest fel, a doua zi pâinea va absorbi mai bine amestecul de lapte cu ouă. Aşadar, scufundă pâinea în acest amestec şi pentru mai multă aromă adauga şi un strop de vanilie. Într-o tigaie încinsă, unsă bine cu unt prăjeşte inimioarele. După ce s-au prăjit rostogoleşte-le prin zahăr brun şi scorţişoară. La final poţi adăuga Nutella peste inimioare pentru un aspect deosebit.

Sursa: omgchocolatedesserts.com

Desertul este gata!

Sursa: omgchocolatedesserts.com

Sursa: omgchocolatedesserts.com

Click pe poză pentru a ajunge la site! 

Fără îndoială această idee de desert este cea mai drăguţă modalitate de a-i arăta cuiva cât contează pentru tine. În plus, dacă zicala “dragostea trece prin stomac” este adevărată, cu siguranţă o vei determina pe persoana iubită să se reîndrăgostească de tine iar şi iar.

Poftă nebună!

Sursa: omgchocolatedesserts.com

Am selectat pentru tine şi câteva ținute cu care să îţi impresionezi iubitul de Valentine’s day!

 

 

Cu asemenea surprize îi vei face iubitului tău ziua specială şi memorabilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *