Moon Boots sau apreschiuri?

Moon Boots sau apreschiuri?

Foarte trendy și mereu iubite iarna, Moon Boots sau apreschiurile cum sunt cunoscute la noi se află în topul preferințelor fashionistelor și nu numai.

Puțini știu că de fapt cizmele moon boots au fost create după aterizarea pe lună a lui Apollo 11. Designerul Giancarlo Zanatta s-a inspirat de la forma și tehnologia folosită la cizmele astronauților creionând încălțăminte asemănătoare cu aceasta dar pentru zăpadă.

Pe lângă faptul că sunt extrem de potrivite în zilele foarte reci cu zăpadă multă, apreschiurile arată și foarte chic. La fel de comode ca și cizmele UGG, moon boots sunt des prezente la petrecerile Apre-ski unde completează cu succes ținutele mai mult sau mai puțin casual.

Ce culori de apreschiuri se poartă?

Pe lângă culorile neutre des întâlnite, se poartă și cele neon sau cu aplicații diverse. Designerii de la marile case de modă se întrec an de an în a crea designuri care mai de care mai deosebite. Love Moschino este unul din brandurile cele mai iubite având prețuri destul de accesibile și design deosebit. Apreschiuri negre cu aplicații diverse, colorate, precum inimioare, fețe zâmbitoare sau  paiete multicolore sunt printre cele mai râvnite modele.

Chiar dacă varianta originală este produsă de către Moon Boot, există pe piață și o serie de produse foarte accesibile. În cazul în care nu practicați des schiatul sau nu aveși nevoie de astfel de apreschiuri, atunci este de preferat să nu investiți prea mult în încălțăminte de acest gen.

Cu ce se poartă Moon Boots?

Apreschiurile se poartă cu ținute sport de schi, de aici și denumirea, însă în ultimii ani s-au purtat des și la ținute de zi sau cele de sărbătoare precum anul nou petrecut la o cabană la munte.

Cu blugi, pulover și o geacă groasă de iarnă arată perfect pentru o ținută de zi.

Pentru o petrecere apre-ski, merg combinate cu niște colanți de piele, o maletă și o vestă de blană peste. La o petrecere de Revelion, moon boots arată bine combinați cu o rochie casual din paiete, o căciulă cu pompom și o jachetă de blană cu fir lung.

One thought on “Moon Boots sau apreschiuri?

  1. Pingback: La ski | Ce este important sa stii pentru a avea un concediu fain - Emilia V.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *