Afișez 1 - 60 din 1145 de rezultate

199.00 lei

Ţinute Foggi de senzaţie

Chiar şi femeile care de obicei poarta ţinute casual, care au ca piese principale blugii sau pantalonii de trening, trebuie să fie de acord că este absolut necesar pentru orice reprezentantă a sexului frumos să aibă câteva rochii în garderobă. Fie că este vorba despre rochii simple, perfecte pentru outfit-urile zilnice, sau de modele glam, cu diverse aplicaţii, în colecţia atent aleasă de editorii noştri, vei găsi cele mai deosebite rochii Foggi.

Rochiile Foggi se caracterizează prin elaganță şi rafinament, fiind opţiunea perfectă pentru orice eveniment high-class. În cazul în care ești o persoană care preferă stilul minimalist, îţi recomandăm să optezi pentru modele simple în nuanţe clasice, precum roşu, albastru, negru sau alb. O asemenea piesă va reuşi să iese mult mai bine în evidenţă, dacă o accesorizezi cu gust. O curea, un colier statament, nişte cercei opulenţi sau un inel preţios de mari dimensiuni sunt accesorii care vor reuşi să de un aer ultra-sofisticat oricărei piese simple.

În cazul în care eşti adepta rochiilor care să te scoată în evidenţă şi îţi doreşti ca toate privirile să fie aţintite asupra ta în momentul în care intri pe uşă, recomandarea noastră este să mizezi pe modele cu paiete, transparențe geometrice, cu diverse imprimeuri, pene, perle sau alte artificii. În colecţiile Foggi, vei găsi o mulţime de modele care cu siguranţă îţi vor fi pe plac.

Ţinute casual, moderne

În cazul în care simţi că rochiile nu te reprezintă chiar deloc, stai liniştită! Tot în această colecţie vei găsi blugi, geci în tendinţe şi pulovere pufoase pentru cele mai confortabile şi cool ţinute ale momentului.

Iar dacă eşti la curent cu ultimele trenduri, vei ştii că treningurile din catifea se poartă anul acesta! Îţi punem la dispoziţie treninguri în nuanţe pastelate sau în culori vibrante, cu care vei reuşi să te faci oricând remarcată!