Afișez 1 - 60 din 1447 de rezultate

-26%
-52%
-49%
-40%
102.90 lei
-15%
-27%
-30%
137.90 lei
-10%
-25%
147.90 lei
-40%
-42%
109.90 lei

Dacă eşti în căutarea unor haine cu adevărat deosebite, ai ajuns unde trebuie!

În această colecţie îţi punem la dispoziţie o mulţime de produse Trendyol, printre care: rochii de vară superbe, blugi, fuste de toate tipurile, pantaloni sau fuste care flatează orice siluetă.

De ce să aleg Trendyol?

Răspunsul este simplu: pentru că acest brand îţi pune la dispoziţie o mulţime de haine minunate şi moderne în culori şi croiuri absolut superbe.

Spre exemplu, dacă eşti în căutarea unei rochii de seară, poţi alege cu încredere rochii tip sacou în culori pastelate, precum roz pal sau albastru ciel, culori vii sau clasice. Chiar şi dacă nu îţi doreşti ţinute de seară şi vrei ceva de zi din materiale lejere poţi găsi rochiţe minunate de vară sau pantaloni lejeri cu imprimeuri botanice sau florale.

Iar dacă eşti în căutarea unei ţinute de birou, cămăşile vaporoase şi rochiile midi cu croi clasic se încadrează de minune pentru o asemenea ţinută.

Practic, în această colecţie  găseşti absolut tot ce ai nevoie de la blugi şi rochii de seară până la pijamale sau halate de noapte, aşa că nu trebuie să îţi faci probleme că nu vei găsi ceva pe gustul tău.

O gamă largă de produse Trendyol la preţuri accesibile

Preţurile produselor pe care ţi le punem la dispoziţie sunt mai mult decât accesibile, iar calitatea este una din cele mai bune. Aşa că dacă eşti în căutarea unor piese vestimentare moderne, care să se încadreze în tendinţele acestui an, acest brand reprezintă cea mai bună alegere!