Pantaloni cargo – în trend pentru 2023

Sau cum li se mai spune ”pantaloni cu multe buzunare”. Acest tip de pantaloni este din ce în ce mai popular și este desemnat drept ”în trend pentru 2023” de designeri.

Chiar dacă acest tip de pantaloni este folosit, de cele mai multe ori, în ținute casual sau street, îi putem include și în ținute elegante. Putem obține o ținută feminină și sofisticată, purtându-i cu pantofi cu toc și cămăși sau bluze elegante. Sau, putem să-i purtăm casual, cu un tricou și adidași.

  

Pantaloni cargo – definiția stilului casual

Acești pantaloni sunt croiți fie larg, tip salvari, drepți, amintind oarecum de uniformele muncitoresti. Îi vei găsi în stil pantaloni de echitatie, mai largi pe coapse și șolduri, dar mai strâmți pe gambe. 

Au fost confecționați pentru a fi utilitari, confortabili și cu buzunare mari. Îi vei găsi, de cele mai multe ori, în stil militar și purtați casual, cu adidași, teneși sau bocanci.

  

Pantaloni cargo – cum îi incluzi în ținute elegante?

După cum se observă în marile prezentări de modă, combinația stilului feminin cu unul rebel este un mix perfect. Pantalonii cargo sunt o modalitate bună pentru a crea astfel de ținute, cu bluze sau topuri elegante.

În plus, dacă îți dorești mai multă formalitate, poartă acești pantaloni cu o cămașă. Optează pentru cămăși în culori neutre, astfel poți include pantalonii în mai multe ținute.

P.S. Nu uita să asortezi pantofi eleganți.

  

Ce culori să alegi?

Pantalonii în stil militar au devenit foarte versatili, trecând de la stilul urban și street la cel mai important element din prezentările de modă.

  • Kaki este culoare de bază a acestor pantaloni. Poate ți se va părea greu să combini pantalonii în culoarea aceasta, dar este mai simplu decât pare. Alege celelalte articole cu care vrei să porți pantalonii în culori neutre, pentru a crea ușor ținute casual sau mai elegante.
  • Negru, non-culoarea perfectă. Dacă vrei să faci acești pantaloni mai versatili decât sunt, alege întotdeauna negru. Pe lângă faptul că negrul creează un efect optic de siluetă subțire, îl poți include fără probleme în orice ținută. Fie ținute sport, street, urban, fie ținute casual
  • Camuflaj. Este îndrăzneț, însă îl poți include doar în ținute sport și street. În plus, reprezintă o modalitate bună de a face o schimbare.
  • Bej, culoarea care nu trebuie să îți lipsească din garderobă. O culoare perfectă petru a crea ținute sport, casual, street sau elegante. bejul este foarte subtil dacă îl porți cu o cămașă simplă. Iar dacă îi adaugi accesorii colorate, vei crea o ținută îndrăzneață.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *